Te! Szültél már ma?! Szandi gyereket kíván minden nőnek.

Budaházi Edda után itt a másik Fidesz nyalonc!

Én valahogy mindig csodálkozva nézem, amikor a szülés körüli nehézségekről beszélnek az emberek, pedig minden fiatal nőnek szívből kívánom, hogy élje át az anyaság csodáját, ne féljen, merjen családot alapítani, hiszen ennél szentebb dolog nincs az életben. A legcsodálatosabb időszaka volt az életemnek, amikor sorban világra hoztam a gyerekeimet

– mondta a Ripostnak a háromgyerekes énekesnő. Szandi nyilván magától értetődő természetességgel beszél, hiszen, mint az interjúban elmondja, gyerekkora óta nagy családra vágyott, és valóra vált álomként tekint a gyerekek érkezésére.

Szandi ennek megfelelően megvan győződve arról, hogy „az életben az egyetlen igaz támaszt a család tudja nyújtani”. Egész pontosan úgy fogalmazott, hogy „a család az origója mindennek”.

Az énekesnő ráadásul nem érti azokat, akik a várandósságról és az azt követő időszakról negatívan beszélnek és csak a problémákat látják.

Forrás:https://hvg.hu/elet/20181109_Szandi_gyereket_kivan_minden_nonek?fbclid=IwAR0leNgB-Xnof3Ic4U5_8YK8p7ckMHaXAjRyPrf6CjAWBNb2PWMB6LA-XF0

Kapcsolódó cikkek

Bródy János üzent a Fidesz kongresszusra igyekvő fideszeseknek!

O.L.K.T.

AZ EU KÖZEL FÉLMILLIÁRD LAKÓJA NEMET MONDOTT A FIDESZRE? ÉS MI MAGYAROK?

O.L.K.T.

A CEU rektorhelyettese ismét pofonokat osztogatott a fideszes propagandának!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!