” Te szemétláda” üzent Bayer Karácsonynak

“Te ki vagy, Karácsony, mi? Honnan veszed a bátorságot, hogy ilyeneket kijelents, te szemétláda? Honnan veszed a bátorságot az ilyen kijelentésekhez? Vagy imigyen is feltehetjük a kérdést: nektek milyen megfontolások szerint van jogotok belepofázni egy színház működésébe, vezetőjének kiválasztásába, és másnak miért nincs? ” – fogalmazta meg szánalmas gondolatait a Fidesz ötös számú idiótája a blogján.

Bayer Zsolti agressziószelepét azzal kapcsolatban nyitotta ki, hogy Karácsony szerinte nem fogja kinevezni Dörner Györgyöt az Újszínház élére.

De Zsolti ezúttal nem csak a “balliberális fertőre” akadt ki, hanem a sajátjaira is.

Miért hagyjuk, hogy ez a sok beteg lelkű, ócska pojáca kisajátítsa magának a kultúrát és a művészetet? Mi? Erre válaszoljon végre valaki! – szólította fel az orbánista híveket A Zsolt.

Zsolti! Szerintem az van, hogy egy szatyor száraztésztáért, meg 2 kg krumpliért bármikor kimennek a Bayer Show nézői is tüntetni, ha tao-pénzből vett buszokkal kiviszitek őket a helyszínre!

Ja, és Zsolti! Van jogod belepofázni egy színház működésébe, vezetőjének kiválasztásába, és amúgy en bloc mindenbe! De tényleg.

Üdv.

Valaki

Zsúrpubi

Kapcsolódó cikkek

Jakab Péter: 9ezer forintot ér az élet a Fidesznek, videó

O.L.K.T.

Totál kamu Berki főpolgármesteri szándéka

O.L.K.T.

Ezt láthattuk a Nemzeti ünnepünkön:

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!