Te figyu apám! Mit uszítasz b@zd meg! A főnököd tegnap aláírta a nemzetközi szerződést!

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója tízezres nagyságrendben látja a közeledő migránsokat.

A Balkánon tízezres nagyságrendben torlódtak fel az illegális migránsok, Boszniában kritikus a biztonsági helyzet – mondta Bakondi György az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

A balkáni útvonalon magas szinten stabilizálódott a migránsok utánpótlása, elsősorban a török zöldhatáron keresztül jönnek Európa felé. Az Iszlám Állam mintegy 5000 olyan egykori katonája próbál visszatérni Európába, aki uniós tagállam állampolgára, ez is biztonsági kockázatot jelent Nyugat-Európában, ahol a migráció 2015 óta komoly veszély. Összesen mintegy 300 halottja és 1500 sebesültje lehetett Nyugat-Európában a muszlim hátterű terroristák által elkövetet terrorcselekményeknek – tette hozzá a szakember.

A migrációt támogató országok között ugyanakkor van olyan, ahol már a 10 százalékot is eléri a bevándorló hátterű lakosság aránya, az ő integrációjuk erősen kétséges – figyelmeztetett Bakondi György.

Magyarországot azonban nem fenyegeti veszély – szögezte le a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

olkt.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

Egy svéd néppárti képviselő vizsgálatot akar, amiért EU-s pénzből vásárolt kisbuszokkal szállították a nézőket Orbán EU-t gyalázó ünnepi beszédére. Miféle dolog az, hogy oda szarunk ahonnan eszünk

O.L.K.T.

Új rekord: Ebben az évben, az eddigi 10 munkanap alatt 8 pert vesztett a Jobbik ellen a fideszes hazug média

O.L.K.T.

Rendkívüli hír: 40 falut cseszett át a Fidesz-KDNP a tűzifa rezsicsökkentéssel!

Rubóczki Tamás