Tarlós szerint, Karácsony gyanús.

Tarlós 16 dolgot kért Orbán Viktortól, de csak 15-öt teljesítenek ebből, a tizenhatodik lett volna parkolás egységesítése. Ezt követően szerdán Karácsony Gergely beismerte, kétpárti parkolási mutyi megy Zuglóban. Arról is beszélt, ez kínos neki, hiszen a mutyi egyik résztvevőjével pártja politikai szövetségben áll. Valamint arról is, hogy ebben az ügyben meg van kötve a keze.

Ilyen előzmények után szólaltatta meg az ATV a főpolgármestert. Azt mondta: „Karácsony úr még a saját pártfogóit is rezzenéstelen arccal bemártja, ha bajba kerül.” Brutálisan rossznak nevezte a zuglói parkolási szerződést, és érthetetlennek, hogy azt Karácsony Gergely miért nem vétózta meg. Állítja: a zuglói fideszesek egy részével gyanúsan jó a polgármester kapcsolata. Egy papírost is megmutatott.

A zuglói parkolásról és arról, fideszes kerület-e Zugló, Tarlós azt mondta: „Hát hogy válaszoljak erre udvariasan? Ott van például Újpest, vagy ott van Budafok vagy Kispest. Szintén külső kerületek. Újpestnek, Budafoknak agglomerációja is van, lakótelepei is vannak, mégsem fizetős a parkolás. Ezek mondvacsinált dolgok, de a részleteibe nem akarok belemenni, a kérdésre konkrétan válaszolva: először is Zugló polgármestere, Karácsony úr mindig azt állítja, hogy nem ő kezdeményezte a parkolási övezetet. A lényeghez tartozik, hogy egyes polgármesterek mindig azt mondják, hogy a főváros jelöli ki az övezeteket…”

Hozzátette, szerinte amennyiben egy kerületvezetőnek nem tetszik egy előterjesztés, „akkor nem tartózkodik, hanem nemmel szavaz. Ennek ellenére a polgármester úr látszólag tartózkodott, ott a Fidesz egy részével a polgármester úrnak a hírek szerint gyanúsan jó a kapcsolata.”

Forrás Hvg https://m.hvg.hu/itthon/20190328_Tarlos_Karacsonynak_gyanus_kapcsolata_van_a_Fidesz_egy_reszevel

Kapcsolódó cikkek

Rácsos kaput szereltek fel az MTVA székházában, hogy Hadházy és Szél ne mehessen be.

H Miklós

Dobrev Klára: Ellopták az adatokat!

Rubóczki Tamás

Lázár a társasházakban és a gépjárművekben is betiltaná a dohányzást

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!