Tarlós, menj Te a jó büdös….

0

Tarlós, menj Te a jó büdös….

Fővárosi lévén, úgy gondoltam,hogy az állami ünnepség csúcspontját, azaz az augustus 20. tűzijátékot élőben megtekintem a dunapartról.

A lezárások és a tömegközlekedési járatok elterelése miatt, a metrót választottam az odajutáshoz.

A fővárosban körülbelül 33 fok volt. A 3metróban viszont 43!

A 168 milliárdért forintba kerülő felújítás és a felújított orosz szerelvények csak úgy ontják a meleget. Az új régi metrókocsik ugyan olyan szarok mint voltak. Kicsit belemártották egy kis műanyagba hogy újnak nézzen ki, de aztán ennyi. Olyan hangos, hogy szavát nem hallja az ember. Elviselhetetlen a meleg és nincs klíma!  A rajta utazók meg dögöljenek meg! És mindezt 25 évig! Mert ennyi időre van tervezve az felújított metró!

Tarlós, mondd Te mikor és mennyit utazol ezen a metrón? Mondd, tisztában vagy azzal hogy egy rakás szar az ami ott száguldozik a föld alatt? Tudod Te, hogy milyen rohadt meleg van és az emberek ott rohadnak meg? És mindezt 168 milliárdért! Ennyi pénzért nem fért bele a klíma ha már ezekkel a retek 50 éves orosz kocsikkal kell még 25 évig utazni?

Tudod Tarlós, menj Te a jó büdös…, metróba!

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!