Tarlós berezelt Bayer Zsoltitól.

Hiába szavazta meg a Közgyűlés.
Tegnap adták át a hármas metró egy felújított szakaszát, az eseményen a Nyugati Fény riportere meg is kérdezte Tarlós Istvántól, hová tűnnek a parkolási milliárdok Budapesten.

Arra már a Göncz Árpád tisztelői nevű Facebook-oldal hívja fel a figyelmet, hogy az ígéret ellenére mégsem lett Göncz Árpád városközpontra átnevezve az Árpád hídi metrómegálló.

(Pedig korábban a Fővárosi Közgyűlés hivatalosan megszavazta, hogy a volt államfőről nevezzék el a Váci út és a Róbert Károly körút kereszteződésénél található közterületet – a szerk.)
Mint írják:
“Tarlós István gyáván visszavonta az átnevezést, csak mert Bayer Zsolt és más fideszes gyűlölködők azzal fenyegettek, hogy leverik a metrómegálló tábláját.

Tarlósban még annyi becsület sem volt, hogy a BKK látványtervein is szereplő átnevezési javaslatot hivatalosan visszavonja.

De nem baj, az elnök úr, Árpi bácsi a szívünkben akkor is tovább fog élni!”

– írják a volt köztársasági elnök tisztelői.

Forrás Nyugatifény http://nyugatifeny.hu/2019/03/30/gyalazat-megsem-lett-goncz-arpadrol-elnevezve-a-metromegallo-mert-bayer-zsolt-megfenyegette-tarlost

Kapcsolódó cikkek

Szentpéteri Nagy Richard: Jelenleg kétpártrendszer van, de ha ez így megy tovább akkor egypártrendszer lesz 2020-tól

O.L.K.T.

Gerinc leadva a ruhatárban!

O.L.K.T.

Rendkívüli hír: A Jobbik emberölési kísérlet miatt feljelentést tesz a Fidesz ellen!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!