Sztrájk feliratért 319 óra közmunka, milliárdok ellopásáért semmi?

Ennyit a FÜGGETLEN IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁSRÓL!

Minden benne van két mai hírben, egyszerűen minden. Egy srácot, aki felfújta az országzászlóra, hogy sztrájk, amit másnapra lemostak, és 27 ezer forintos „kár” kerekedett belőle, 319 óra közérdekű munkára ítéltek.

A másik hír szerint a 4 milliós vesztegetés miatt bilincsben elvitt volt fideszes képviselő szabadon távozhatott.

Egészen elképesztően felborult ebben az országban, hogy mi az igazság. A szánkót megrongáló tüntetők bűnözők, míg a 20 ezer forintos szánkót közpénzből ajándékozók, akik közben ezer milliárdok eltüntetéséhez asszisztálnak, jólelkűek.

A köztévében fellépő ellenzéki politikusok agresszívak, a tüntetők – még azok is, akik hozzájárultak a szánkók kárának megtérítéséhez – egy csürhe, a rendőrség velük szemben ezért lép fel néha agresszívan, de közben a köztévében nyugodtan alkalmazhatnak fizikai erőszakot megválasztott képviselőkkel szemben, és a rendőrség nem tesz semmit.

A korrupt bűnözők, a Farkas Flóriánok, az ország megbecsült döntéshozói, az utcán elégedetlenségüknek – valóban nem szép módon – üveg dobálással és pár pad felgyújtásával reagáló állampolgár társaink bűnözők.

https://merce.hu/2018/12/21/sztrajk-feliratert-319-ora-kozmunka-milliardok-ellopasaert-semmi/?fbclid=IwAR34gZcZKg-au-gUziRYqnZ0xlwPPn8RZwvfGBrg6nDimnhDnWUo2jKokTA

Kapcsolódó cikkek

Puskás Imre: Gyurcsány számlájára írható az egészségügy pusztítása!

Rubóczki Tamás

Itt az Orbánék által felvázolt „jövő”: folyamatosan nő a közmunkára kényszerülő idősek száma

O.L.K.T.

“A lengyel és a magyar kormány rasszista” – Juncker nagyon kiakadt

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!