SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY !

Ha kérhetem, a vesémet üssék majd a következőleg felhorgadó kedves nemzettestvér hívek, és a még kedvesebb elvakult szurkolók, az állítólag nem látszik annyira.

Mer’hogy a fociról, labdarúgásról, nemzetünk kovászáról, alfájáról-omegájáról, életünk értelméről, a Kárpát-medence csodájáról – igen, mert ennyi pénzt ellopni mint itt, a mordorföldi „foodballban” ahhoz minimum csoda kell. – méláznánk néhány percet. Pénzügyileg. Hogy máshogy?

A foci ugyanis cirkusz. Nyugi, kedves nemzettestvéreim az úrban! NYUGI! Máshol! NEM ITT! MÁSHOL!

Máshol egy drága cirkusz. Nagyon drága, és alapvetően elég értelmetlen cirkusz. Mert nincs ott semmi. Se légtornászok, se kigyóbűvölők, se púpos teve, se elefánt, se semmi. Összvissz egy nyamvadt labda van, azt kergetik majd kéttucatnyian olyanok, akik előtte két perccel, meg utána eggyel már valami Porsche volánja mögül köpködik a szotyolát.

Tényleg! Árulja már el nekem valaki hozzáértő – és ahogy kértem, ha mindenképpen ütni akar megerősítendő az érveit, akkor a vesémet. Csak a vesémet. Köszönöm! – hogy van az, hogy bármilyen sportnál az ember belebotlik olyanokban akiknek déer van a neve előtt, esetleg jártak egyetemre, és van nekik iskolájuk is….öööö…de nem úgy, mint a K. Vezető jószágigazgatójának, a nagyszerű nemzethy mangalicaszerelőnek. Ők nem megvettek iskolákat, hanem a hagyományos módon elvégezték. Hogy van az, hogy a „foodballistáknak” nem diplomájuk van, hanem Porschéjuk? Érti valaki?

Szóval nagyon furi, mert MÁSHOL a foci egy olyan cirkusz, ahol nincs más, mint egy rahedli, kurvadrága bohóc, és hiába nincs púposteve, mégis van néző. De tényleg! Hallatlan! Meg izgalmas. Meg szórakoztató.
MÁSHOL!
Hülye egy helyzet, mert ott azt játsszák, ha van néző, akkor van pénz. CSAK AKKOR! Ha van pénz, csak akkor van Porsche, meg akkor lesz stadion. CSAK AKKOR! Minden más esetben felejtős a buli. A stadion is, a pénz is, a Porschék is, a bohócok is.

Isten barmai! Mit tudnak ezek a foodballról? SEMMIT!
Nálunk, Mordorföldön a K. Vezetőnek már gyerekkorában becsípődhetett valami agyilag, ezért nálunk nincs is foci, az a rothadó nyugat cirkusza.
Nálunk foodball van! Meg vannak a kurvadrága, undormány, tehetségtelen bohócok, akiknek a Porsche már nem is kell, mer’ az a csóró nyugatiak játékszere. Nálunk a foodballisták lassan repülővel járnak.
És itt, a vadregényes Mordorföldön a foodball amúgy meg nem sport.
Kiemelt államérdek! Ja! Azért, mert 1.) Nekünk van a K. Vezetőnk, neki meg van valami defektje. 2.) Mert annyi beton, mint a stadionokban, legfeljebb az atomerőművekben van. De a stadion jobb, mert az nem robban akkorát, azonos mennyiségű, kilopott beton mellett sem.

Ezért nálunk mindenütt stadionok épülnek. Államilag! Tényleg elgondolkoztak már azon, hogy régen a komenyista-korban a vas és acél országa voltunk? Mára meg, a szétlopott beton országává lettünk. Haha! Micsoda perspektíva!

Épült például a Pancho Aréna is, ami különben a Puskás Akadémia homokozója. Akadémia, ja! Kétballáb! Pfűűöcséém!
Annak a fekvése különben azért érdekes, mert a K. Vezető dácsája mögé sz@rták oda. Így, kellő árnyékot vetve, az erős déli nap legalább nem égeti szét a K. Vezető teraszbútorait. Meg a K. Vezető, meg a védelmére kirendelt századnyi marcona TEK-es, harckocsik, repülők, a csapásmérő flotta, más őrző-védő bizbasz, csak, hipp-hopp, átdübörögnek a kert aljára, ha lazulni akarnak. Megérte.

Nálunk a foodballban úgy van, hogy van a K. Vezető, nekije a bohócai, stadionjai, van a kiemelt államérdek – mi más? – vannak a százmilliárdok, amik amúgy nem nekünk vannak, hanem „nekik” lettek, és NINCSENEK NÉZŐK. De miért is lennének, mikor szar a cirkusz és ostobák a bohócok?

Viszont, és most mindenki ragadjon ceruzát, kockás füzetet, mert rengeteg szám következik.
A Puskás Akadémia – emlékeznek? Kétballáb. Mi más? – felépítette a k. Vezető árnyékszéke mögé – az udvari budi nagy találmány. Nagyapáméknak volt. Annyi pókot életemben nem láttam, mint ott. – cca. 4 milliárdért a Panchó Arénát. Majd építettetek hozzá még néhány tucat pályát, sportkomlexumot, kazánházat – Rohaggyak meg, ha nem úgy néz ki, mint a japán császári palota! Rohaggyak meg! – anyámtyúkját.
Mindegy csak drága legyen. Az lett.
3,1 milliárd. Maradhat? Maradhatott.

És most kapaszkodjanak, mert erős jobbkanyar jön! Ötvenmilliárdot meg kaptak a TAO-ból.
Hogy mi a TAO? Ne törődjenek vele. A gátlástalan lopás mordorföldi neve. Ilyesmi.

Leírták? Hogyaszongya, ötven, meg négy, meg háromegészegy, az összesen ötvenhétegészegy. Maguknak is ez jött ki?
Felcsút. Isten szülőhelye. Puskás Akadémia. Kétballáb, de abból rengeteg. 57 100 000 000 forint! Megvan?
És ezt az irdatlan számot nem váltanám át egyetemekre, kórházakra, emberéletekre, valami normális dologra, mert a végén megint rámsütik, hogy demagóg vagyok.
Fogják? Ötvenhétmilliárd, meg a reszli. Ezer, azaz: 1000 néző. De azokat is lasszóval fogják, busszal szállítják-szedálják-kábítják-csomagolják.
Ötvenhétmilliárd és még százmillió forint. Néhány tucat botlábú, tehetségtelen, kontraproduktív módon kiválogatott, de legalább rendszerhű bohóc. Átlag ezer néző.
Egy hibbant, beteg ember, aki nem gyógyszert, hatalmat kapott. Ennyi.

Ha lehet, majd a vesémet üssék! Az kevésbé látszik. Köszönöm!

Varga Zoltán/facebook

Kapcsolódó cikkek

A baromságot lehel fokozni

O.L.K.T.

Gyurcsány: kokit és sallert kapott Orbán

O.L.K.T.

Ez a rendszer a tetejétől a talpáig bűzlik | Sötét parkolási ügyek Budapesten | Teljes film

O.L.K.T.