SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY! Kedves látogatók, drága titkosszolgálat!

0

Az facebook-os oldalam – helyesebben: a profilom – rendszeres látogatóinak – helyesebben: AZ ISMERŐSEIMNEK – SZÁMA ELÉRTE A BŰVÖS 5000 FŐT. Ezt egyrészt köszönöm!

NAGYON KÖSZÖNÖM!

Tudom én, nem könnyű a kereszt. Nekik és nektek sem. Mordor földjén olvasni, gondolkozni, tisztán látni, bátran véleményt formálni, narancs-szemellenzőt levenni, azt összetaposni, a K. Vezető és még kedvesebb stábja számára maga az istenkáromlás!

Másrészt helyzet van, mivel TÖBB ISMERŐST NEM TUDOK VISSZAJELÖLNI, ezért most válságtanácskozok önmagammal – nagyon nehéééz! Nyakas-cívis alak vagyok. – és annak eredményétől függően

A.) vagy egy új oldalt eszkábálok össze, ahol már nincs felső határa a barátoknak, ismerősöknek,
B.) vagy például abbahagyom az egészet, megtépem a ruhámat és koldulóbarátnak állok…Haha! Drága titkosszolgálat, nyugalom! Vicc volt, bár a tehetségem meglenne hozzá. Semmi pánik, lesz még meló velem. Nincs veszélyben az állás!
C.) vagy az A.) pont
Nagyjából ezek a lehetőségek vannak fejben.

Szóval: valahogy FOLYTATJUK! (De ismerős! Honnan ismerem, honnan ismerem? Ja! Ez az első 30 éves kormányprogram! …..Éljen a párt! Éljen a Kedves Vezető! Éljen sokáááá…mint a mókus fenn a fááán… hm….a régi “jó”dolgok.

😀 )

“JÖTTÖMRE ÖT NAP MÚLTÁN SZÁMÍTSATOK, PIRKADATKOR, KELET FELŐL!”

Utóirat: A Kedves trolloknak apró segítség! Igen, a képen én vagyok! Igen, lófejem van, kancsi vagyok, és még az sem kizárt, hogy fogóval születtem, bár szegény anyám (azért szegény, mert nincs BMW-je, mint Kósa-mamának) ezt váltig tagadja.
Ja! És hajazok Frankensteinre is. Szóval ezt az önismereti izét hagyjátok, nagyjából tudom ki vagyok, és a tükröt is használom.

Lepjetek meg! Most valami mást találjatok ki.

Varga Zoltán

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!