Szociális háló helyett szociális temetés

Ne kísérletezzen a kormány a rákbetegekkel!…

KÖZÁLLAPOTAINK ÉS AZ ORBÁN-KORMÁNY
Ne kísérletezzen a kormány a rákbetegekkel!…
*
Katasztrofális következménye lehet, ha bevezetik a legolcsóbb onkológiai gyógyszer felírását előíró új gyógyszerbeszerzési eljárást. – Az érdemi szakmai egyeztetés nélkül létrejövő, november 1-jétől érvényes eljárás tovább ronthatja a magyar rákos betegek világviszonylatban is rossznak számító gyógyulási esélyeit.
*
Magyarországon évente több, mint 50 ezer új daganatos beteget regisztrálnak, miközben évente több mint 33 ezren halnak meg rákos megbetegedésben.
Követeljük az Orbán-kormánytól, hogy vonják vissza az új gyógyszerbeszerzési eljárásra vonatkozó javaslatot, azt az indítványt, mely szerint az orvosok csak a legolcsóbb gyógyszereket írhatják ki a magyarországi betegeknek.
Követeljük, hogy ne kísérletezzen a kormány a rákbetegekkel!
*
Elfogadhatatlan az is, hogy a gyógyszerektől kezdődően, a ravatalon és a temetési költségeken túl, a koporsóig 27 százalékos ÁFA-val terheli meg az Orbán-kormány azokat a milliókat, akik olyan kevés nyugdíjjal rendelkeznek, amely még a létfenntartáshoz sem elegendő.

Kollár Erzsébet

Kapcsolódó cikkek

Ez a balhé kezd elég kínossá válni a Fidesz számára!

Rubóczki Tamás

A hajléktalanok nem bűnözők! Nyílt levél a rendőrségnek.

O.L.K.T.

Szabó Tímea: A fideszesek 2 forintért az édesanyjukat is eladnák!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!