Szó szerint ugyanazt a cikket adta le egy év után a Fidesz megyei lapjának újságírója, csak kicserélte a települések nevét.

Ha már Gulyás Gergely kancelláriaminiszter olyan szépen megdicsérte a saját volt főnökük által is alábecsült jobboldali újságírókat, a Fidesz médiaalapítványába (KESMA) olvasztott megyei lapok egyik újságírója ékes bizonyságát adta hozzáértésének. A comment.comvette észre, hogy a KESMA-hoz tartozó Jász-Nagykun-Szolnok megyei napilap online verziója, a Szoljon.hu csütörtök reggel megjelentett egy Szilvási Zsuzsa által írt riportot Mezőtúrról.

A cikk címe: Térdig süllyednek a sárban Mezőtúron, de idén nagy változás várható. Az írást már elérhetetlenné tették, viszont hamar kiderült, hogy szinte szóról szóra megegyezik egy szintén Szilvási Zsuzsa által írt riporttal, amelyet egy évvel ezelőtt, február 23-án publikált a Szoljon.hu. Ennek címe: Áldatlan a helyzet a járhatatlanul saras utcák miatt Túrkevén. A két írás összehasonlításából kiderül, hogy
csak a települések nevét, valamint a nyilatkozó polgármesterek és helyi lakosok nevét cserélték ki, de még a fotók is ugyanazok voltak.Sőt, részben ugyanaz a polgármesteri nyilatkozat, ismét más név alatt felbukkant egy másik Szoljon.hu cikkben is, ahol Cibakháza első vezetője nyilatkozott, szintén a sártenger miatti áldatlan állapotokról.
Forrás. 168 óra https://168ora.hu/itthon/szo-szerint-ugyanazt-a-cikket-adta-le-egy-ev-utan-a-fidesz-megyei-lapjanak-ujsagiroja-csak-kicserelte-a-telepulesek-nevet-163609

Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány vagyonvizsgálatot kezdeményez önmaga ellen!

Rubóczki Tamás

Kell egy női EU biztos

O.L.K.T.

Nagyon kérek mindenkit, hogy Kövér Lászlóról ne mondja, hogy kivetkőzött kommunista.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!