Szó szerint foltozzák a 4-6 villamos sínjeit, hogy jövőre ismét csinálják! (+Bizonyíték)

Azt mindenki tudja jól, hogy nem rendes magyar ember, akinél nincs otthon flex, amit nem fél használni a barkácsolás legváltozatosabb pillanataiban. Ha a szomszédunk az illető, a legváltozatosabb pillanatok általában a hétvégi reggeleken, úgy reggel hat és hét között jönnek el.

De mi az, ami még elengedhetetlen fegyverünk a gigantikus buheraháborúban? Nem más, mint minden tömítő- és ragasztóanyagok legtökéletesebbje, a purhab. Amely univerzális használhatóságát egy ismerősöm a 4-6-os villamos felújításánál fotózta le, ahol a sín és a beton összeillesztésének taktikai csapásmérő fegyvereként vetették be.

Frissítés: Egy kommentelő megfejtette a dolgot: a purhabot a zsaluzásra használt xps-lapok ideiglenes fixálására használják, nem hosszútávú illesztésre.

 

Igen, Magyarország.Igen, Budapest.Igen, Nagykörút.Igen, Négyeshatos.Igen, felújítás.Igen, a mindent kitöltő,…

Gepostet von István Kocsis am Freitag, 9. August 2019

 

 

olkt.hu/Facebook

Kapcsolódó cikkek

Meg kell állítani a Fidesz által terjesztett gyűlöletet!

H Miklós

Miféle konzultáció ez hat milliárdból?

O.L.K.T.

Juszt lászló: Az én közleményen!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!