Szó szerint a kutyát sem érdekli a Fidesz hazudozása – itt a bizonyíték! (Videó)

Nagyon vicces jelenetet rögzített az ellenzék egyik ferencvárosi képviselőjelöltje. Hammerné Trefán Andrea ellátogatott Bácskai János egyik kampányeseményére, ahol üres padoknak mesélt a Fidesz-polgármester a választási győzelemről.

Bácskai az üres padoknak mesélt a választási győzelméről💚👍🤷‍♀️

Gepostet von Hammerné Trefán Andrea am Sonntag, 15. September 2019

Szerintem nincsen viccesebb dolog a bukás szélén álló fideszes politikusnál, akinek elfelejtettek szólni, hogy testvérem bizony vége a dalnak és már annyi realitás érzéke sincsen, hogy levegye ennyi volt.

Így sikerült felvennie az ellenzék egyik ferencvárosi közös képviselőjelöltjének, Hammerné Trefán Andreának, azt a jelenetet, amikor Bácskai János, a kerület szebb napokat megélt fideszes vezetője üres padoknak mesélt a választási győzelemről.

Azért elég kemény dolog, hogy Bácskai összerittyent egy kampány haknit magának, de még az ugrálóvár is érdekesebb a közönségnek, mint a Fidesz polgármester mondani valója. Hiába egy profi komikus akkor is letolja a show-t, amikor az már érdektelenségbe fulladt.

A propaganda média nem fog beszámolni róla, hogy a Fidesz ferencvárosi polgármestere üres padsoroknak mesélt a választási győzelemről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa mennyire is erős valójában a kormánypárt.

Kapcsolódó cikkek

Németh Péter: Berki Krisztián, a Fidesz roncsa!

O.L.K.T.

Boldog Új Esztendőt kívánunk!

O.L.K.T.

Videó készült az kegyetlen balotaszállási nőről, aki a kocsija mögé kötötte és addig vonszolta a kutyáját az úton, amíg az bele nem pusztult

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!