Szívélyes hangulat várható Győrben az alakuló ülésen

Csütörtökön tartja a győri közgyűlés a nyilvános alakuló ülését, és a meghívó szerint a Fideszből kitett Borkai Zsolt polgármester és a képviselők ünnepélyes eskütétele a 2. napirendi pont lesz – írja a HVG.

A szex- és korrupciós botrányba keveredett Borkai kerüli a nyilvánosságot, a sajtó kérdéseire nem válaszolt, csak csütörtökön vette át a megbízólevelét a helyi választási bizottság vezetőjétől. Azt mondta„Szeretnék köszönetet mondani minden győrinek. Az elmúlt egy hónap sem a győriek, sem jómagam számára nem volt egy egyszerű időszak.”

Borkai a 2019-es önkormányzati választás főszereplője lett, miután „Az ördög ügyvédje” blog több körben közölt képeket és szexvideókat egy hajóról, amin Borkai fiatal lányokkal szerepelt. A blog korrupcióval is vádolta Borkait, többek közt írt „a győri polipról”, aminek a tagjai egész Győrt „behálózták” és „szétlopták”, valamint a „legdrágább dugattyús egymotoros” kisgépről is szó esett. Az egyik ilyen magángép aznap repült Győrből Budapestre, amikor Borkait berendelték Kubatov Gáborhoz.

Forrás:https://444.hu/2019/11/04/a-borkai-faktor-elvileg-az-ujravalasztott-polgarmester-is-ott-lesz-a-gyori-kozgyules-alakulo-ulesen

Kapcsolódó cikkek

A honvédelmi miniszter egy elmebeteg!

Rubóczki Tamás

Kálmán Olga: Aki cinkos szégyellje magát!

O.L.K.T.

Visszaállítanák a sorkatonaságot Magyarországon: minden 17 éves fiúnak és lánynak be kellene vonulnia

O.L.K.T.