Szijjártóék is szórják a közpénzt

0

A 24.hu értesülései szerint a külügyminisztérium 686 dolgozója részesült év végi „motivációs juttatásban”. A minisztérium valamivel több, mint 263 millió forintot osztott szét jutalomként, tehát átlagosan 384 ezer forintot vihetett haza egy-egy munkatárs.

A lap megemlíti, hogy ehhez képest a pedagógusok nagy része nem kapott év végi jutalmat, aki igen, az 3-4 ezer forintot vihetett haza. A mentősök jutalma is minimális: volt, aki vissza is utalta a kapott 4500 forintot.

A Szijjártó Péter vezette Külügyminisztériumhoz hasonlóan, adakozó volt viszont a Magyar Nemzeti Bank: Matolcsy György munkatársai átlagosan 537 ezer forintot vihettek haza jutalomként (csaknem félmilliárd forint lett az MNB-ben kiosztott jutalmak összege).

via. 24.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!