Szijjártó Péter megfenyegette a jászberényi lakosokat

Szijjártó Péter a jászberényiek arcába vágta, hogy a kormány meg tudná oldani a város egyik legnagyobb gondját, de csak akkor teszi meg, ha a fideszes jelöltet választják vasárnap.
A Fidesz hosszú idő után először nyílt sisakkal játszik: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentette, hogy hatpontos akciótervet dolgoztak ki az Electrolux kivonulása okozta problémák kivédésére.

Mielőtt bárki csettintene, hogy végre azt teszi a kormány, amiért megválasztották, a fideszes politikus azonnal közölte azt is, hogy az akciótervet Szabó Tamással közösen dolgozták ki, így csak akkor fogják megvalósítani, ha a vasárnapi megismételt választáson a Fidesz jelöltje nyer.

6 pontos akcióterv az Electrolux dolgozókért – Szijjártó Péter bejelentése

6 pontos akcióterv az Electrolux dolgozókért – Szijjártó Péter bejelentése

Gepostet von Dr. Szabó Tamás am Donnerstag, 7. November 2019

Ez pedig annyit jelent, hogy a kormányt egyáltalán nem a lakosság, a magyar, illetve jelen esetben a jászberényi emberek sorsa érdekli, pusztán az, hogy ők maradjanak hatalmon, tehát Szabó legyen a polgármester.

Mint ismeretes, Jászberényben 14 szavazat különbséggel nyert október 13-án Budai Lóránt, az ellenzék közös jelöltje, de az eredményt a Fidesz megtámadta, s végül új választásokat írtak ki a városban november 10-ére.

Kapcsolódó cikkek

Orbán már nyíltan fenyeget: ha nem ők nyernek, nem lesznek fejlesztések, nem lesz nyugdíjemelés, és még a családokra sem jut pénz

Rubóczki Tamás

Üzenet a Gondolkodó facebook-os oldalnak!

O.L.K.T.

Rendkívüli közgyűlést hívhat össze a győri ellenzék

O.L.K.T.