Szétcincálták Orbánt!

Guy Verhofstadt, az európai liberális párt, az ALDE európai parlamenti (EP) képviselőcsoportjának vezetője megelégelte az Orbán-kormány és a Fidesz közpénzből finanszírozott médiakampányait, amelyek az EU értékeit támadják:

most egy Orbán Viktornak és a Fidesznek szóló különleges üzenettel válaszol, ami egy teherautóra szerelt hirdetőtáblán fog felbukkanni Brüsszelben.

Verhofstadt egy levélben tájékoztatta minderről a liberális EP-képviselőket.

A Politico hírlevele szerint az EU-s értékek támadása mellett az ő személye és a Judith Sargentini személye elleni támadásokat is megelégelte Verhofstadt, aki néhány hete éppen a lapunknak adott interjúban fejezte ki felháborodását az adófizetők pénzén folytatott gyűlöletkeltés miatt. Akkor úgy fogalmazott, Európában is feltűnő

„a félelem, gyűlölet és intolerancia, amit hamis nemzeti konzultációkon és megtévesztő médiakampányokon keresztül gerjeszt a kormány azért, hogy bebetonozza a Fideszt a hatalomba. Ha körülnézünk Európában, nincs még egy olyan kormány, amely hagyta magát ennyire messzire sodródni a valóságtól egy hazugsággyár által, amit ráadásul nagyrészt az adófizetők pénzéből építettek fel.”

Az ALDE tehát most Orbán saját eszközével csap vissza a magyar miniszterelnöknek.

 

Viktor Orbán is using EU taxpayers' money to turn people against the EU & to build his corrupted illiberal state. Here is our answer!

Posted by Guy Verhofstadt on Tuesday, 6 November 2018

 

 

olkt.hu/Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bíró Ica: Magyarország a kilakoltatottak országa

O.L.K.T.

Szabad-e az öreg szülőket öregek otthonába adni?

O.L.K.T.

Hajléktalantörvény: Már 30 ember fagyott halálra!

Rubóczki Tamás

Hozzászólok