Szerintem Soros György volt ! Ő a betörő…is

0

Több mint félmilliárdot loptak el

Én szerintem Soros György volt !
Na tessék!
A magyar embereket hülyének,analfabétának,és birkának nézik !
Te ezt elhiszed ?
Arton-ügy: kulccsal mentek be a betörés elkövetői!
A hátsó bejáraton mentek be, saját kulccsal nyitották ki a biztonsági zárat és a rácsot, valamint pontosan tudták, mit és hol keressenek azok, akik áprilisban több száz millió forint értékű eurót, valamint rengeteg fontos iratot vittek el a letelepedési kötvényekkel kereskedő Arton Capital budapesti irodájából – tudta meg az Index.
Pénzt és a többi értéket elvitték, kikapcsolták az elektronikus védelmi rendszert, tehát a riasztórendszer kódját is ismerték.

A letelepedési kötvényeket forgalmazó vállalat budapesti irodájába még áprilisban törtek be, elvittek 600 millió forintot és egy értékes adatokat tartalmazó szervert. A cég leginkább az arab országokban, Afrikában és Ázsia egyes részein árulta a magyar papírokat a külföldieknek. A kamerák persze semmit sem láttak.

És tessék!

Ilyen pofátlan módon hülyítik a magyarokat…Mert minden jel arra mutat, hogy ömbetörés történt.

Az Arton irodájában a régi és az új politikai elit ismert arcai is megfordultak…a betörés után több mint ezer tanút hallgattak meg;, volt akitől DNS mintát is vettek. A leggyanúsabbak az Arton alkalmazottak.

Tettes persze nincs…De ha egyszer lesz, holtbiztos, hogy sok évtizedre titkosítanak minden….szokás szerint.

Így vagyunk mi a politikai elit által hülyének nézve….

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!