Szeretnék fontos felhívást tenni!

Akik úgy gondolják, hogy ezt a rezsimet minél gyorsabban meg kell buktatni, azoknak szeretnék pár hasznos információt leírni, mert még mindig sok helyen keringenek “alternatív megoldások” a fenti cél elérését hirdetve, amik azonban HIBÁS logikán, vagy egyenesen fideszes ügynökök általi, szándékos félrevezetésen alapulnak.

Tehát: a rezsimet meg kell buktatni, de nem a 100.000 “kimondó emberrel”, nem is a 100.000 “aláíró emberrel”, hanem a legalább 100.000 cselekvő emberrel! Igenis a kemény (!) sztrájk, a blokádok, városrészek, egész városok infrastrukturális és gazdasági megbénításai nagyon is fájnak a rezsimnek, főleg, ha hosszan és kitartóan csinálja a nép. Ehhez kell egyszerre, egy időben (több) 100.000 céltudatos ember, akik tartós, békés (!), erőszakmentes (!) utcai jelenléttel teszik a fentebb megnevezett dolgokat! Egységesen, csoportosan! Ezzel a jelenséggel, ha folyamatosan fennáll, előbb-utóbb valamit kezdeni kell a kormánynak, hiszen hazánk gazdasági helyzete nem viseli el túl sokáig ezt a kiesést.

Ekkor jön majd az, hogy egyre durvább oszlató parancsokat adnak a rendőröknek, akik azt már nem fogják végrehajtani! (Ez egészen biztos, politológusok, politikai elemzőktől kezdve szakértőkön át nagy ebben az egyetértés!) Tehát ekkor állnak át a rendőreink az utcán lévő polgárok mellé, és takarítjuk el együtt a rezsimet.

Az EU-nak, vagy az ENSZ-nek nincsen beleszólási joga egy ország belügyeibe ilyen értelemben, ennek nyugodtan utána lehet nézni, de láthattuk is. A Sargentini jelentés például pont azt hivatott közölni velünk, hogy “ébresztő, magyarok, tessék csinálni valamit a regnáló rezsimmel, mert mi az EU-ból nem tehetünk ezért, de nektek viszont nagyon is kéne”!!! Az EU jelenleg a támogatások megvonásával és szankciók bevezetésével (pl. a jogszerűtlenül elköltött EU-s támogatások miatt visszafizettetik azok egy részét, stb…) tesz Orbánéknak keresztbe (ugyebár az EU Ügyészségben sem vagyunk benne, azaz az EU-s pénzek lenyúlásának módját sem tudja az EU független szakértői csoportja vizsgálni…). Tehát az EU törekvései nem elegendőek ahhoz, hogy eltakarodjon ez a szemét diktatúra a magyarok feje fölül! (Ráadásul a szankciókkal létrejövő pénzügyi kiesést természetesen a nép további sanyargatásával fogja pótolni a Fidesz, efelől sincs kétség ugyebár…)

Szóval igenis “bele kell állni” az utcai harcokba, békés (!), erőszakmentes (!) ellenállással, amilyenek a blokádok és a sztrájk. A legtöbbet eme eszközökkel lehet elérni, ez bizonyított! (Statisztikák is ezt támasztják alá! Az erőszakmentes “ész-játékkal” sokkal nagyobb az esély egy diktatúra felszámolására, mint erőszakos, akár fegyveres megnyilvánulásokkal!)
Ki kell menni minél több embernek újra, és újra az utcára, hogy a tömeg kellőképpen tudjon “dagadni”! Mostanában ez látványosan növekvő aktivitást mutat, és közben azt is észre kell venni, hogy ez is rétegeződve jön létre, mint a mézes krémes (ha már itt a karácsony, legyen ilyen hasonlatom… )! Azaz egyre több város csatlakozik, nem csak szimpla tüntetéssel, hanem forgalom bénításokkal is, illetve a Szakszervezetek által meghirdetett sztrájk is hamarosan beindul. A HaSz, azaz a “frissen” megalakult Hallgatói Szakszervezet is hatalmas erőket mozgat meg folyamatosan, a fiatalok tüzét ötvözve a tudás hatalmával folyamatos szervezésben van, (többek között) a fenti folyamatok elősegítését, támogatását célozva meg! Emellett aktivisták, aktivista csoportok, közösségek tevékenységei is a fenti célt szolgálják (sajnos vannak persze kivételek, de az a kevesebb), és új, üdvözítő elemként teljes erőbedobással az ellenzéki politikusok is erre az útra léptek, az összefogás jegyében!

Tehát: Jó úton haladunk, szóval türelem, kitartás! Meglesz ez hamarosan! Mindenkitől azt szeretném kérni, hogy lehetőleg tartózkodjunk a nyilvánosan közzétett, a fenti folyamatok sikerességét esetlegesen hátráltató, pesszimista hangvételű dolgoktól, valamint óvakodjunk a szándékos félrevezetésre törekvő Fidesz ügynököktől és esetleges mozgalmaiktól is! Sajnos vannak szép számban, és olyanok, mint a kígyó volt Évának a Paradicsomban… Bátorítsuk, biztassuk tehát egymást, hiszen megérdemelnénk már egy élhető országot magunknak elnyomás nélkül, én úgy gondolom! Tehát tartsunk végre össze e közös, nemes cél érdekében!

Köszönöm a figyelmet! Ha valamit kifelejtettem volna, vagy nem kellően pontosan írtam meg, kérem jelezzétek! Engedjétek meg, hogy az általam nagyra becsült Kossuth tériek nevű aktivista csoport (vagy ha úgy tetszik, Demokrata Légió ) jelszavával zárjam soraimat: Egységbe a Köztársaságért!

“Ér” terjeszteni! Köszönöm.

Miklós Bartucz/facebook

Kapcsolódó cikkek

Áder a nagy példamutató klímavédő!

O.L.K.T.

Csak kérdezem…

Rubóczki Tamás

” A magyar mindent másra hárít, (…) mindig másra mutogat, (…) boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni.” VIDEÓ

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról!

Sikeresen feliratkoztál!