Szemérmetlenül lopják a legszegényebbek felzárkóztatására szánt pénzeket

A budi előtt passzolgató emberekről készült képek talán viccesek, de a helyzet valójában tragikus. Szemérmetlenül lopják a legszegényebbek felzárkóztatására szánt pénzeket, és ha be is bizonyosodik a csalás, a végén az adófizetők pénzéből kell visszafizetni a támogatást. A Harmadik Évezred Alapítvány csepp a tengerben, rengeteg hasonló van. Mivel ezt feltártam és nagy nyilvánosságot kapott, már nem tudják eltussolni, már a NAV is kénytelen nyomozni. Egyszerűbb lenne a helyzet, ha Magyarország is csatlakozna az Európai Ügyészséghez, ahogy egyébként a magyarok többsége is szeretné!

Az OLAF és a NAV is nyomoz a sportnapok ügyében

Nyomoz az Európai Unió csalás elleni hivatala és a NAV is a hátrányos helyzetű településeken szervezett sportnapok ügyében. Az ügyet februárban hozta nyilvánosságra Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. Egy alapítvány 450 millió forintot kapott az egészséges életmód népszerűsítésére, de volt olyan rendezvényük, amin csak néhányan fociztak egy gumilabdával, egy másikon pedig a résztvevők műanyag kannákat kerülgettek biciklivel.

Hadházy Ákos

Kapcsolódó cikkek

Volner és a betyársereg. Féljetek magyarok! Az jó nektek, ha féltek.

O.L.K.T.

Kérlek Osszátok, Segítsetek!

Rubóczki Tamás

Ez ma a magyar norma…

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!