Szembesültek saját módszereikkel, és megsemmisültek a Vadhajtások.hu aktivistái az Auróra klubnál, ilyen amikor a Bede banda kussba marad!

0

Szembesültek saját módszereikkel, és megsemmisültek a Vadhajtások.hu aktivistái az Auróra klubnál – írja a 444.hu.

A Bayer Zsolt fórumán házmesterkedő, majd Timmermanst szegényes angoltudásával “betámadó” Bede Zsolt és csapata megjelent a józsefvárosi Auróra klubnál, ahol nyílt találkozót tartott a Szabad Egyetem, és azokat várták, akik kiállnak az akadémiai szabadság és az MTA mellett. Ide szeretett volna bejutni a Vadhajtások stábja, de

többen elállták a bejáratot, és közölték, hogy nem sajtónyilvános a rendezvény, a Vadhajtások pedig nem sajtó, úgyhogy menjenek el. Ekkor elkezdődött egy percekig tartó összeszólalkozás. 

A Vadhajtások képviselői csendben tűrték, hogy az anyjukat szidják, hogy Bedét vamzernek, besúgónak nevezik, és hogy azzal heccelik őket, hogy még nácinak is kevesek.

A 444.hu azt is megemlíti, hogy Bedéék a facebookos élő közvetítésüket az esemény után törölték, és bár azt írták, majd megírják, mi történt, és visszakerül a videó, ez azóta sem történt meg. Ehelyett arról tettek fel videót, ahogy részeg hajléktalanokkal kötekednek. 

Tegnap viszont

A fővárosi rendőrök 2019. április 10-én 17 óra 25 perc körül, bejelentés alapján intézkedtek Budapesten, a VI., Nyugati téren, mert a bejelentés szerint ott, egy férfi az aláírást gyűjtő aktivisták sátrába labdát rúgott. A férfi a rendőrök kiérkezése előtt már elhagyta a helyszínt. A történtekkel kapcsolatosan a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen garázdaság vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el. A folyamatban lévő nyomozásban a terézvárosi rendőrök tanúkat hallgattak ki és a további bizonyítékok beszerzése folyamatban van

– olvasható a közleményben.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!