Szembesítettük Orbán Viktort…

0

Megjegyzésem, mindenki figyelmébe!

ORBÁN VIKTOR, MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKÉNEK A NYILATKOZATA MAGYARORSZÁGON, A PARLAMENTBEN.

TISZTELT ELNÖK ÚR!

MAGYARORSZÁG CSAK AKKOR LEHET A MAGA URA, HA SIKERÜL PONTOT TENNI A LAKÁS CÉLÚ JELZÁLOG ALAPÚ, DEVIZA HITELEK ÜGYÉRE IS. MI IS TÖRTÉNT A DEVIZA ALAPÚ HITELEK ÜGYÉBEN? SOKAN ÉS SOK FÉLE KÉPEN MINŐSÍTETTÉK MÁR EZT AZ ESETET. ÉN ÚGY LÁTOM, HOGY AMIKOR A BANKOK EZEKET A HITELEKET MEGKÖTÖTTÉK AZ ÜGYFELEKKEL, AKKOR VISSZAÉLTEK A SAJÁT HELYZETÜKKEL. VISSZAÉLTEK AZ EMBEREK JÓHISZEMŰSÉGÉVEL, ÉS NAIVITÁSÁVAL.

EZEKET A HITELEKET A BANKOK ÚGY TERJESZTETTÉK EL, HOGY KÖZBEN ISMERTÉK A LEHETSÉGES KOCKÁZATOKAT. A BANKOK PONTOSAN TUDTÁK, HOGY MI LESZ, HA ELSZABADULNAK AZ ÁRFOLYAMOK. EZ ÉPP ONNAN TUDHATÓ, HOGY AZ ÖSSZES ÁRFOLYAM KOCKÁZATOT JÓ ELŐRE ÁTHÁRÍTOTTÁK AZ ÜGYFELEKRE.

A SZERZŐDÉSEKET ÚGY FOGALMAZTÁK MEG, HOGY BAJ ESETÉN A KOCKÁZATOT CSAK AZ ÜGYFELEIK VISELJÉK, ŐK MAGUK PEDIG SEMMILYEN VESZTESÉGET, KÁRT NE SZENVEDJENEK EL. IGAZ, SENKIT SE KÉNYSZERÍTETTEK ILYEN SZERZŐDÉS ALÁÍRÁSÁRA, DE ILYEN EGYOLDALÚ SZERZŐDÉSEK LÁTTÁN NEHÉZ JÓHISZEMŰSÉGET FELTÉTELEZNI.

VALÓJÁBAN A BANKOK EGY OLYAN ÜZLETET KÖTÖTTEK, AMELY CSAK NEKIK JELENTETT ÓRIÁSI PROFITOT.
AZ ÜZLETI ÉLETBEN ELFOGADHATATLAN, HA KÉT FÉL ÚGY KÖT ÜZLETET EGYMÁSSAL, HA CSAK AZ EGYIK VISEL KOCKÁZATOT, TEHÁT CSAK AZ EGYIK JÁRHAT PÓRUL, MIKÖZBEN A MÁSIK SZÁMÁRA A NYERESÉG GARANTÁLVA VAN.

 

 

AZ EU BÍRÓSÁGAINAK AZ ÍTÉLETEI ÉS A HAZAI TÖRVÉNYEK SZERINT AZ ÜGYFELEK CÉLIRÁNYOS BECSAPÁSÁVAL, CSALÁSSAL KÉSZÜLT, ÉS AZ ALÁÍRÁSOKAT KIPROVOKÁLT MINDEN DEVIZÁS SZERZŐDÉS ÉRVÉNYTELEN! AZ ÉRVÉNYTELEN SZERZŐDÉSEK BANKOK ÁLTAL TÖRTÉNT TOVÁBBI FELHASZNÁLÁSÁHOZ AZ ÜGYFELEKNEK SEMMI KÖZE! ÉRVÉNYTELEN SZERZŐDÉSEKNEK NINCS ÁRFOLYAMA, KAMATA, KEZELÉSI ÉS EGYÉB KÖLTSÉGE!

“BTK. 373. § CSALÁS –
AKI JOGTALAN HASZONSZERZÉS VÉGETT MÁST TÉVEDÉSBE EJT, VAGY TÉVEDÉSBEN TART, ÉS EZZEL KÁRT OKOZ, CSALÁST KÖVET EL….”

KÖZTÖRVÉNYES BŰNCSELEKMÉNNYEL, CSALÁS FELHASZNÁLÁSÁVAL KÉSZÜLT MINDEN SZERZŐDÉS ÉRVÉNYTELEN, MERT JOGSZABÁLYBA ÉS A JÓ ERKÖLCSBE ÜTKÖZIK!

2018. október 11.
Köves István

 

 

 

olkt.hu/Facebook