Szél Bernadett nem szólhat hozzá.

0

Mint ahogy a videón láthatják, Gulyás Gergely nem állta ki a bátorságpróbát! Minden létező és nem létező ügyrendi szabályt bedobtak az imént az Igazságügyi bizottságban azért, hogy ne tudjak “az urak asztalánál” szót kapni. De legalább annyi bátorság lenne bennük, hogy néven nevezzenek, ment a “teremben levő független képviselő, aki nem tagja a bizottságnak”-duma, mondják ki, Szél Bernadett nem szólhat hozzá.
Pedig ez nem egy “főúri kegy”, hanem egy képviselői jog, csakhogy ezek a politikusok azok, akik titokban próbálják országszerte szétszórni a fóti gyerekeket, titkolni akarják, hogy a magukra hagyott, devizahiteles családokat kilakoltatják és szétszakítják, ők azok, akik eldugják az oktatási salátatörvény vitáját, akik a propagandatévéik biztonságában is félnek az igazságtól. Hogy is mondta a vezérük, soha nem vetemednének arra, hogy az ellenfeleiket elhallgattassák? Akkor ez mi volt? Titkos kormányrendeletek, titkos mutyik, képviselők kidobása, elhallgattatása, szómegvonás, ismét itt a bizonyíték, ez az ő igazi arcuk, az ő világuk! De nem az enyém! Mert mi történt itt? Évente egyetlen egyszer kell a minisztereket meghallgatni a szakbizottságokban, ilyenkor lehet számos a választókat érintő és érdeklő kérdést feltenni. Ma Gulyás Gergely jött az Igazságügyi bizottság elé. Számomra természetesen én is elmentem a meghallgatásra, hiszen sokunknak “vannak kérdései” — de a Nagy Imre teremben a legrosszabb időket idéző stílusban buherálta össze Vejkey Imre KDNP-s elnök a vele együttműködő szervilis kormánypárti képviselőkkel és a lehajtott fejű miniszterrel, hogy ne kaphassak szót.
Videón a részletek és ezúton nagyon köszönöm Arató Gergely (DK) gesztusát, aki a saját idejükből adott volna át, ahogy ő fogalmazott, “ha esetleg sietnek valahova”, továbbá Keresztes László Lóránt (LMP) és Varga László (MSZP) kiállását is. És az urak ne dőljenek hátra, ezek a kérdések, sőt még keményebb kérdések sora vár miniszterek teljes sorára. És egytől egyig válaszolni fognak rájuk!</span

Forrás: Szél Bernadett