Szél Bernadett: Kormányváltás után Orbánnal és a fideszes cimbijeivel fog börtönben ülni Semjén Zsolt is!

0

Szél Bernadett az LMP miniszterelnök jelöltje meghallgatná Semjén Zsoltot az orosz bűnözők miatt. Szél Bernadett szerint a Fidesz és több kormányközeli cimbora nagyon jól profitált az öt-hatezer posztszovjet bűnözőnek adott magyar állampolgársági igazolványok miatt! Mintmár korábban beszámoltunk róla, hogy öt-hatezer posztszovjet bűnöző juthatott magyar állampolgársághoz és így szabad mozgáshoz az Európai Unióban a magyar kormány közreműködésével, ezt vizsgálná az LMP miniszterelnök-jelöltje. A Célpont, a HírTV oknyomozó műsora derítette ki, hogy a honosítási láz miatt több ezer bűnöző is Magyarországra juthatott hamis papírokkal, erre reagált Szél, amikor a Facebook-oldalán azt írta:

“Fidesz plakátkormányzása és kommunikációs trükkök százai helyett a valós nemzetbiztonsági kérdésekkel kell foglalkoznunk. Most úgy tűnik öt-hatezer, a volt Szovjetunió területéről származó bűnöző kaphatott magyar állampolgárságot a kormány közreműködésével, köztük terroristák, drogkereskedők, és a szervezett bűnözés nehézsúlyú vezetői. Ez a veszélyes! Kezdeményeztem, hogy a nemzetbiztonsági bizottság haladéktalanul kapjon tájékoztatást az ügyről és hallgassa meg Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest is.”

Szél Bernadett egy fórumon tegnap kijelentette azt is, hogyha ez teljes mértékben bebizonyosodik, akkor kormányváltás után Orbán, Pintér, Rogán és más fideszes képviselők mellé Semjén Zsolt is beköltözhet egy Büntetés-Végrehajtási intézetbe.