Szél Bernadett itt van: Emberi Erőforrások Minisztériuma

Nagyon fontos információk következnek a hatévesek beiskoláztatása kapcsán. Mint ismeretes a jogfosztó szavazás bojkottjaként olyan ügyekben kerestük fel az Emberi Erőforrások Minisztériumát, amit kiemelten fontosnak tartunk. Én a gyermekek ügyében jártam el és a külföldön levő államtitkár hiányában — az általános riadalom után — sikeresen beszélni tudtam egy kompetens vezetővel.
A lényeg a következő:
➡️ Január 31-ig lehet kérvényt benyújtani, 2021-től viszont január 15-e lesz határidő. Kértem, hogy erősítse meg: valóban kiválthatja-e a pedagógiai szakszolgálatok szakértői bizottságainak véleménye a kérvényt, és azt válaszolta, igen, idén is és ez a jövőben is így fog maradni. 2020. január 31-ig a pedagógiai szakszolgálatoknak a szülők kérésére iskolaérettségi vizsgálatot kell végezniük és annak eredményét biztosan elfogadják.
➡️ Mivel az EMMI eddig nem kommunikált egyértelműen, volt számos olyan szakszolgálat, amelyik a szülők kérése ellenére nem végzett vizsgálatot, mondván, hogy annak eredményét úgysem fogják elfogadni. Most megerősítést kaptam a legilletékesebb helyről, hogy ez a lehetőség él, vagyis a szülők bátran forduljanak a szakszolgálatokhoz! A január 31-ig beszerzett vélemény kiváltja a kérvényt!
‼️Én abban a politikában hiszek, ami párbeszédre épül. Az elmúlt évben sok eredményes találkozásom volt. Köszönöm, hogy végül fogadtak ma és ezek a lényeges információk napvilágra kerülhettek. Sokkal inkább ez lenne a helyes irány és nem a jogfosztás meg a büntetősdi. De a Fidesz már elkárhozott, aki helyettük jönni fog, attól azt várom, hogy kiszámítható, kiegyensúlyozott életet tudjon biztosítani az országnak. És kiemelten a gyermekeknek.
– itt: Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Kapcsolódó cikkek

Rendkívüli hír: Tettlegesség és verekedés Pécsen, a Jobbik képviselőjét is falhoz szorították!

O.L.K.T.

Szél Bernadett nem szólhat hozzá.

O.L.K.T.

Rothadó vasút – Felháborító a MÁV trehánysága és arroganciája!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!