Szél Bernadett: Irány Strasbourg!

4 (!!!) évébe telt az Alkotmánybíróságnak, hogy egy önmagának ellentmondó érveléssel (!) visszautasítsa a panaszomat Paks2 ügyében. Mindezt úgy, hogy a beruházás egy titokerdő, pont a legfontosabb “részletek” mindmáig rejtve vannak — eközben a magyar adófizetőktől azt kérik, csukott szemmel fizessék az egészet. Hogy pontosan mennyit, mire és mikorra — senki sem tudja.
👉🏻 Strasbourgban már korábban nyertünk. A nemzetközi vonal feltétele az, hogy a hazai lehetőségeket végigjárjuk. Paks2 ügyében is beteszteltem a rendszert, bebukott az összes szerv. Minden segítő szakembernek és jogásznak ezúton is köszönöm a munkáját — hatalmas ellenerővel, a Fidesszel és a vele összefonódó atomlobbival szemben küzdünk az emberek érdekeinek védelmében.
‼️ És a küzdelem új szakasza most kezdődik

Kapcsolódó cikkek

Az Eurostat újabb csontvázat leplezett le a Fidesz háza táján!

Rubóczki Tamás

DK: A felcsúti fociakadémia járt legjobban az ellopott TAO-milliárdokkal – Követeljük az iratok kiadását!

Rubóczki Tamás

Az Aldi-pénztáros kipakol – fizetések, műhelytitkok a szakmában

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!