Szél Bernadett: Feljelentem a kormány a Soros plakátok miatt!

0

Hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt feljelentést teszek a kormány legújabb Soros-kampánya miatt.” – közölte Szél Bernadett a Facebook-oldalán.

A független képviselőszerint “tájékoztatási kampánynak hazudják azt a gyalázatos hangulatkeltést, amit ezekkel a plakátokkal művelnek.”

A politikus emlékeztetett, a “Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén” plakátkampány elleni feljelentésüket még azzal dobta vissza az ügyészség, hogy ott volt az apró betűs rész, ami arról tájékoztatott, hogy 99% elutasítja az illegális bevándorlást. Véleménye szerint most már ennyi sincs.

“Újabb 10 milliárdot éget el a Fidesz propagandára, amit ezerszer hasznosabb dolgokra lehetne költeni, pl. megemelni belőle a bölcsődei dolgozók nettó 120 ezres kezdő fizetését.”

Hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt feljelentést teszek a kormány legújabb Soros-kampánya kapcsán.Ismét…

Gepostet von Szél Bernadett am Donnerstag, 21. Februar 2019
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!