Szél Bernadett: Ezek konkrétan perverzek

Sétált egyet az MTVA Kunigunda utcai székháza előtt, majd ismét visszatért az épületbe, annak előcsarnokába Szél Bernadett és Hadházy Ákos. Mindaddig ott is terveznek maradni, amíg el nem érik a céljukat: valódi hírekkel szeretnének jelentkezni, illetve elérni, hogy lemondjon az MTVA első embere, illetve, hogy a fizetett kormánypropagandát törvényileg betiltsák. A székház előtt is lesz ma esemény: tíztől aláírásokat gyűjtenek az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért.

„Felkeltem és ezt láttam. Sok mindent csináltam már a kamera előtt — aludni még nem aludtam, az fix. Hogy ebből milyen műsor lesz, elképzelni sem tudom. Ezek konkrétan perverzek. Propagandamentes jó reggelt kívánunk mindenkinek a propagandatévéből” – ezzel a szavakkal köszönt be ma reggel Facebook oldalán Szél Bernadett, országgyűlési képviselő, aki Hadházy Ákossal együtt tegnap ismét bement az MTVA Kunigunda utcai székházába, s ott is töltötték az éjszakát.

Ma reggel kijöttek, de csak azért, hogy bejelentkezzenek a Facebookon, s jelezzék, hogy céljuk egyrészt elérni, hogy Papp Dániel, az MTVA  vezérigazgatója megválaszolja a kérdéseiket, másrészt, hogy a közmédiában is megjelenjen a hír arról, hogy gyűjtik az aláírásokat az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért.

Hadházy egyébként emlékeztetett arra, hogy tegnap végül sikerült beszélniük Pappal, aki azonban csak mondta a magáét, és nem volt hajlandó megválaszolni egyetlen kérdést sem. Az MTVA-s vezető ugyanakkor azt állította, hogy „nagyon félünk”; Hadházy szerint van is mitől, csak éppen nem tőle és az ellenzéki politikusoktól, hanem a magyar néptől és maguktól kellene félniük.

Majd bejelentette, amit a Facebook oldalán már éjjel közölt, hogy ma délelőttől az MTVA székház előtt gyűjtik az aláírásokat.

olkt.hu/hirklikk.hu

Kapcsolódó cikkek

Miközben forrong az ország a Bölcs Vezető tiszteletére még papot is hívtak egy focimeccshez.

O.L.K.T.

Amit Orbán Viktor nem tett ki a honlapjára állambiztonsági múltjáról. VIDEÓ

O.L.K.T.

Atombombát robbantott Vona Gábor!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!