SZEKSZÁRDON A KORRUPCIÓ MIATT MÁR ÖSSZEOMLOTT A SZEMÉTSZÁLLÍTÁS!

0

A mellékelt poszt egy felháborodott polgártól származik de már mindenki látja, mekkora a baj. A szándék világos: tegyük tönkre az egészet, hogy aztán Mészáros és Garancsi megvásárolhassa. A szekszárdiak nagyon fel vannak háborodva a várost beborító szemét miatt, illetve a hulladék szállításhoz kapcsolódó számlák, befizetések miatt. A legtöbben azt teszik szóvá, hogy hónapokig nem kaptak a szolgáltatótól számlát, majd össze-vissza érkeznek a befizetésre való felszólítási levelek. Még olyanok is kapnak számlafizetésre felszólítást, akik pénzintézeten keresztül, csoportos beszedéssel, átutalással fizetik a tartozásukat. Aki úgy érzi, hogy méltatlanul kapott felszólítást, vagy bármilyen kérdése lenne a szemétszállítással kapcsolatban, az hiába hívná fel az Alica Terra Nonprofit Kft. szekszárdi irodáját mert nem veszik fel a telefont, személyes ügyintézésnél pedig reménytelen a helyzet, ugyanis hosszan kígyóznak az ügyfélszolgálatnál a sorok. A szekszárdiak arról is beszámoltak, az ügyfélszolgálatnál sem kaptak érdemi választ egyik kérdésükre sem. Eközben a kukákból szinte kicsordul a szemét, a szekszárdiak nem értik miért változott meg a helyzet, hiszen a megyeszékhelyen korábban – egy éve még – nem volt ilyen gond.

A helyzet úgy körülbelül egy éve változott meg, amikor a szemétszállítás koordinálása a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt-hez került, a fővárosba. Onnan küldik ki a számlákat is a Tolna megyei fogyasztóknak és oda érkezik be a pénz is. Éppen emiatt a szekszárdi ügyfélszolgálaton a számlákkal kapcsolatos reklamációkra nem tudnak érdemben reagálni, ezt azok mondták, akik végig várták a sort.

Legjobb esetben az ügyfélszolgálaton arról kap tájékoztatást az érintett milyen budapesti számot hívhat fel, de mivel az egész országban ezt a számot hívják, így kicsi az esély arra, hogy több ezres telefonszámla után is bárkivel is tud beszélni az ügyfél.

 

olkt.hu/Hadházy Ákos Facebook


Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!