Szekeres Imre: Amit Orbán csinál az tiszta Borkai féle mocskosság!

Mivel nemzeti és nemzetközi biztonsági problémáról van szó, fontos lenne, hogy követeljük:

“hozzák nyilvánosságra a Magyar Honvédség utasszállító gépein utasként repülők listáját, amikor nem katonai szállítmányokat vittek magukkal.”

– ezt Szekeres Imre volt szocialista honvédelmi miniszter mondta.

Nemzetközi és magyar polgári hatóságok által át nem kutatható gépekről van szó, fedélzetükön így illegális küldeményt, készpénzt és aranyat utaztathatnak.

Elemezve a célállomások listáját, riasztó következtetések adódnak. Közülük Las Vegasban, Panama Cityben, Makaón a kaszinókban milliárdos nagyságrendben nyitható „játékra szánt” anonim készpénzszámla.

A többi célállomáson jellemzően az aranyrudak tulajdonosainak anonimitását biztosítják.

Gyakorlatilag az összes, a katonai gépek által látogatott helyen elhelyezhető vagy éppenséggel ottani pihentetés után hazahozható a letelepedési kötvényekből származó, csak ebből a célból létrehozott távoli off shore cégek által beinkasszált, illeték, jutalék.

Ilyen pénzeket banki átutalásokkal a mai világban képtelenség leplezetlenül és büntetlenül mozgatni, hanem utaztatni kell őket, mégpedig fizikai valójukban.

Ez nagyon „borkaisnak” tűnik.

– mondta a volt honvédelmi miniszter.

Kapcsolódó cikkek

Amíg a Fidesz lop, Polt Péter falaz

O.L.K.T.

Rendhagyó szülinapi összegzés – KÁOSZ A KÖBÖN…

O.L.K.T.

Határon túli magyarok nyugdíj kifizetésének felfüggesztése

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!