Szégyelletes módon nyomja fullba az agymosást a közmédia!

0

Csütörtökön néhány száz menekült a magyar-szerb határnál úgy döntött, nem bolyonganak és várnak tovább a szerb oldalon, hanem elindulnak Magyarország felé. Elmentek hát a magyar határig, amit a magyar hatóságok közben lezártak. A menekültek a magyar határkerítésnél letáboroztak, békésen várakoznak, és az a szándékuk, hogy maradnak, amíg nem mehetnek tovább. Persze ebből még sok minden lehet, de a köztévé műsorvezetői és szakértői nem óvatoskodnak a történtek megítélésében és a várható fejlemények felvázolásában.

Eleve ugye következetesen migránskaravánról beszélnek. Mivel a tömegben gyerekek is vannak, a szakértők megállapították, hogy ők “a színjátékhoz tartoznak, felhasználják őket”. A közmédia egyik riportere szerint a magyar határ felé tartó menekültek között sokan drogosok, tudatmódosítók hatása alatt állnak, és főleg az afrikai országokból érkezőktől kell tartani, mert ők az agresszív, balhés elemek.

Szakértőik szerint a menekültek nagyon profin és tudatosan, pl. videókkal arra ösztönzik a többi illegális bevándorlót, hogy induljanak útnak ők is, és ez a mozgósítás vélhetően sikeres is lesz, ezért egyre többen érkeznek majd a határhoz.

A köztévé szerint a bevándorlókat természetesen NGO-k szervezik, olyan erők, amik át akarják alakítani egész Európát, de főleg Kelet-Közép Európát, és azon belül is Magyarországot.

Beszédes, hogy a helyszínen lévő egyik tudósítójuk szerint a menekültek elszántak, azaz nem akarnak addig elmenni, amíg a határt meg nem nyitják előttük. A stúdióban lévő műsorvezető viszont ebből – egyértelműen egy erőszakos ostromot vizionálva – annyit szajkóz, hogy a menekültek nagyon elszántak. Ebből adódik is hogy az egyik elemző – természetesen ismét a műsorvezető faggatására – már arról beszélt, hogy az éles lőfegyver használata is indokolt lehet, mert “a határ megvédése mindenáron történik, akár fegyverrel is”.

“Válsághelyzet van, egyértelmű, hogy szervezett akciók keretében megtámadják a magyar határt” – vázolta a helyzetet a kormányközeli ifjabb Lomnici Zoltán, aki szerint a múlt heti akció csak egy teszt volt. Megállapította azt is, hogy

“egyértelműen a magyar kormány elleni nyomásgyakorlásról van szó”.

És akkor még egyszer, hogy mi az, ami a történésekről eddig biztosra tudható: néhány száz békés menekült – köztük több gyerek – felvonult az időközben lezárt magyar határhoz Tompánál, és mindenféle balhé vagy atrocitás nélkül letáboroztak, és azt mondák, addig maradnak, amíg nem tudnak továbbmenni. Írtuk feljebb, hogy ebből persze még sok minden lehet, de egyelőre ennyi történt.

Az összes többi egyelőre a közmédia alá nem támasztott, bizonyítékok nélküli kreálmánya.

A hazugságspirálról itt egy jó adag Több száz fős migránscsoport táborozott le a tompai határátkelő kerítésénél