Szegregációs botrány: Farkas Flóriánt elkülönítették

Nem csak a gyöngyöspatai iskola roma diákjait érte hátrányos megkülönböztetés az utóbbi években, Farkas Flóriánt, az Országos Roma Önkormányzat volt elnökét is szegregálták: ráadásul nem kisebb név, mint Polt Péter.

A HírCsárda birtokába jutott újságcikkek szerint az ügyészség még csak hozzányúlni sem akar a fideszes politikushoz köthető Híd a munka világába elnevezésű program botrányos ügyéhez, amit egyre nehezebben visel az érintett.

“Azért nem nyomoz ellenem Polt Péter, mert roma vagyok?! Bezzeg Varju Lászlónak kijár a vizsgálat, mert ő “fehér”! Felzárkóztatás, mi?!”

panaszkodott Flóri Farkas Flórián.

Polt Péter szerencséje, hogy nemrég választották meg újabb kilenc évre főügyésznek, mert könnyen megromolhat a viszonya Orbán Viktorral, ha a miniszterelnök megtudja, hogy a gyöngyöspatai diákok után Farkas Flóriánt is pénzzel engesztelték ki a szegregáció miatt.
Az ÖRO volt elnökének a kirekesztő bánásmódért cserébe nem kell elszámolnia 1,5 milliárd forinttal.

A főügyészre ráadásul könnyen ráéghet, hogy rasszista, mivel Farkas Flórián mellett az Elios ügyét is lesöpörte az asztalról, miután Tiborcz István volt cége több utcában is feketére festette a világítást.

Forrás és a teljes cikk itt:https://hircsarda.hu/2020/01/13/szegregacios-botrany-farkas-floriant-elkulonitettek-az-ugyeszsegtol/

Kapcsolódó cikkek

Iszonyatosan alacsonyak a bérek a többi V4-ek országokéhoz képest!

O.L.K.T.

Dr. Varga-Damm Andrea Élő adásban

O.L.K.T.

Egy 2 hónapos kisbabát szivatott egy dunaújvárosi orvos és egy főnővér több mint 10 órán át!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!