‘Szegény’ Vajna Timike, nem akar magának csóró pasit

Vajna Timike, nem tudjuk hogy meddig fogja viselni elhunyt férje nevét, valószínű örökre, hisz Palácsik Tímeát lehet a lófasz sem ismeri.
Az ország Timikéje ország világ előtt, vagyis csak a fideszes holdudvarhoz tartozó szennymédiában olyan hisztit vágott le, hogy minden jóérzésű embernek könnybe lábadt tőle a szeme.
Timike, úgy bőgött mintha kínozták volna, mintha az utolsó falat kenyeret vették volna el tőle!
Bőgött, hisztizett hogy árulnia kell a kocsiját. Mellesleg az egy Lamborghini ami cirka 40-50 millát ér. Zokogva mondta, hogy drámai az élete Andy nélkül.
Ezt el is hisszük, hiszen nincs ki utaljon most neki egy kis lóvécskát, hogy eltudjon menni valamelyik egzotikus tengerpartra. Mert akkor nem hisztizik, amikor valamelyik szuper drága helyen sütteti a kis valagát és azt meg is osztja a közösségi oldalán.
Minősítés nélkül merjük állítani, hogy Timike nyugodtan elmehet a jó büdös francba a szánalmas hisztijével, hogy már már az utcára kerül és éhezni fog.
“Minden nagyon nehéz, de arra megtanított ez a kemény időszak, hogy tudjam értékelni a pénzt. Eddig megvásárolhattam a századik fekete táskát, most viszont meggondolom, hogy mire költök”- mondta a műsorban.
Továbbá azt is, hogy “tartok attól, hogy senki sem fog úgy szeretni, mint ő, és csak a feltételezett örökség miatt közelednének hozzám. És attól is félek, hogy egy csóróba, például egy zenészbe szeretek bele. Én nem akarok eltartani férfit.”
Timike, egy nagy büdös lóf@szt… tudod hová!

Kapcsolódó cikkek

Torokszorító üzenettel búcsúzik Baló Györgytől az ATV-s kollégája.

H Miklós

Kósa Lali leakarta tiltani az élő adást

O.L.K.T.

Puzsér támogatja Karácsonyt a Lokál ellen

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!