Százezer Fideszes aktivistát mozgósítanak

Nem veszik félvállról az önkormányzati választásokat a Fidesz házatáján.
Óriási erőket vettnek be, nehogy megrendüljön a hatalmuk.

A kormányoldal máris jelentős energiákat fektet az önkormányzati választási kampányba, amit az is jelez, hogy egyes miniszterek már járják az országot, aztán információink szerint legkésőbb szeptember 10-től pedig háromhetes, komoly országjárást szervez a Fidesz minden húzónévnek számító politikusát felvonultatva.

Az országjárást még júliusban jelentette be a Fidesz önkormányzati kampányfőnöke, Kósa Lajos azt sem titkolta, a Fidesz minden követ megmozgat a helyhatósági választáson való sikerért, sőt, százezer embert mozgósítottak a kampányhoz. Miközben azonban számos jelét észlelni annak, hogy a kormányoldal fokozatot váltott az egyébként évtizedes kampányolásban, a Fidesz kampányfőnöke igencsak szemérmes annak részleteit illetően.

Forrás Index

Kapcsolódó cikkek

A hídon át a semmibe

O.L.K.T.

Áder újévi köszöntőjében elmondta a semmit, mindezt 3 milliós fizetésért!

O.L.K.T.

Kit és kitől véd a TEK?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!