Szavazatvásárlás: Alamizsnát azaz Erzsébet utalványt osztanának a nyugdíjasoknak a választások előtt!

Nyugdíjas körökből származó információk alapján azt írja a Népszavára hivatkozva a napi.hu, hogy a választás előtt még kioszt egy kör Erzsébet-utalványt a kormány. Jövő keddre összehívták az egyébként ritkán ülésező Idősek Tanácsát.

 

Erzsébet utalvány a választások előtt./Kép. Népszava

 

A tanács nevében korábban is rendszeresen nyilatkozó Kusovszky Imréné ugyan azt mondta, meghívót és várható napirendet nem kaptak, őt is telefonon hívták meg a tanácskozásra, de azt a hírt nem cáfolta, hogy az ülésen részt vesz Orbán Viktor kormányfő is. A kormányközeli tanácsot általában akkor hívják össze, ha nyugdíjemelést vagy ajándékot jelentenek be. Eddig legalábbis ez volt a gyakorlat. Feltételezhetően a Fidesz szavazatvásárlás gyanánt osztana Erzsébet -utalványt a nyugdíjasoknak.

(napi.hu)

Kapcsolódó cikkek

Orbán a világháborúk sötétségét akarja feléleszteni!

O.L.K.T.

Tombol a Fidesz a XIII. kerületben Tóth József bejelentéseitől!

Rubóczki Tamás

Rendkívüli hír: Alkotmánymódosítással kezdené el Orbán az új ciklust – Mindenkin elégtételt veszünk!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!