Szanyi Tibor nyílt levele a CÖF-ös pribékeknek!

Levelet írt Judith Sargentini európai parlamenti képviselőnek a CÖF szerdán, melyben az állt, hogy a magyar civil társadalom nagy többsége mély aggodalommal figyeli Sargentininek a magyar kormány és így Magyarország elleni, eltúlzott aktivitással folytatott aknamunkáját. Szerintük levelük “a magyar emberek általános véleményét” tükrözi – tudta meg a hirklikk.hu.

Erre Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti képviselő kemény hangvételű nyílt levélben védte meg Sargentinit és tette helyre a CÖF-öt. A képviselő azt írja:

“A CÖF-nek igen kevés köze van a független civil szervezetekhez, csupán Orbán kedvenc ölebeiből álló brigádról van szó, melyet a Fidesz göbbelsi propaganda-céljainak kiszolgálására hozták létre, és bőséges anyagi támogatást élveznek állami cégek “adományaiból”.

Szanyi azt írja: a CÖF levele csak Orbán növekvő hatalomvesztési félelmének újabb megnyilvánulása, majd hozzáteszi:

“A CÖF vezetősége különféle fasiszta indíttatású figurák és/vagy egykori bűneiket korunk Saulusaiként kompenzálni igyekvő régi (látszat)kommunisták sajátos elegyeként jelenik meg. Szinte korlátlan állami forrásokra támaszkodva persze teljesítik is feladatukat, elsősorban azzal, hogy időnként utcára vezényelnek néhány tízezer Orbán-rajongót, hogy Kim Dzsong Un legjobb formáját megszégyenítő szervezett eksztázisban éltessék és istenítsék eszményképüket (ami persze igen messze áll a magyar társadalom nemhogy egészének, de akár többségének képviseletétől is).”

 

 

olkt.hu/hirklikk.hu

Kapcsolódó cikkek

Bangóné Borbély Ildikó: Vízágyú bevetésére készül az Orbán féle magánhadsereg! (Exkluzív képek)

Rubóczki Tamás

LÁNYOK MIT SZÓLTOK ????

O.L.K.T.

DK: A Rendőrség megállapította a választási csalást Terézvárosban!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!