Szandi megint mélyen becsókolt a Fidesznek!

Szandi kampányvideóban állt ki az óbudai fideszes polgármesterjelölt mellett.

Bús Balázs, jelenlegi fideszes polgármester mellett állt ki nyíltan egy fizetett hirdetéssel is megtolt Facebook-videóban Szandi.

Az énekesnő elmondja, tősgyökeres és büszke óbudainak érzi magát, Bús Balázst pedig régóta ismeri, mivel a gyerekeik ugyanabba az óvodai csoportba jártak. Nagyon kedves embernek tartja a városrész első emberét, úgy látja, folyamatosan épül-szépül a kerület, folyamatosan újul meg minden és a lehető legtöbbet tesznek meg a kerületi lakosoknak. Íme a videó:

Szandi szeret Békásmegyeren élni

Mindenki Szandija, Pintácsi Alexandra kislány kora óta él Békásmegyer – Ófaluban. Kedvenc sétálóhelye a Gőtés park, ahol gyerekként is sokat játszott. Elmondása szerint családjával igazi falusias életet élnek itt a kerületben, környékbeliekkel, barátokkal, szomszédokkal sokat szerveznek helyben közösségi programokat. Óbuda egy olyan hely, ahol jó élni, jó óbudainak lenni. Civilek Óbudáért – Közösséget építünk!

Gepostet von Bús Balázs am Samstag, 24. August 2019

Kapcsolódó cikkek

Rendőrállam: Tüntetőket nyomnak a falhoz a rendőrök a Széchenyi rakparton!

Rubóczki Tamás

A többi ellenzéki párt mikor indul az MTVA épületéhez?

Rubóczki Tamás

Bródy János üzent a Fidesz kongresszusra igyekvő fideszeseknek!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!