Szájer Józsefet kifütyülték a néppárti társai.

Információink szerint határozottan Fidesz-ellenes hangulat határozta meg az Európai Néppárt (EPP) szerdai frakcióülését. 

Több, egymástól független beszámoló szerint számos képviselő kifütyülte Szájer Józsefet, aki a Fidesz-delegáció vezetője.

Az  incidens után Szájer felhívta Orbán Viktort, hogy jelezze, szerinte nagyon aggasztó a helyzet. Megfontolásra ajánlotta információink szerint azt is, hogy a Fidesz lépjen ki a néppártból, még a kizárásról döntő 20-i szavazás előtt.
Mint arról korábban beszámoltunk, sok jel utalt arra, hogy Manfred Weber és a német politika meg akarja menteni a helyzetet. Úgy tudjuk, hogy a berlini és a müncheni pártközpontok továbbra is a helyzet kölcsönösen hasznos megoldását akarják, de a néppárt számos tagszervezete egyre határozottabban követeli a Fidesz kizárását. A Népszava információi szerint kizárás vagy felfüggesztés jöhet csak, ennél enyhébb retorzió nem valószínű.

Friss: Szájer József az ATV-nek azt nyilatkozta, hogy minden pont fordítva történt. Nem kifütyülték, hanem megtapsolták, és a miniszterelnököt arra biztatta, hogy maradjon a Fidesz a néppártban. Szerettük volna, ha erről nyilatkozik a 444-nek is, de egyéb elfoglaltságaira hivatkozva visszautasította megkeresésünket.

Forrás 444.hu https://444.hu/2019/03/15/szajer-jozsefet-kifutyultek-a-nepparti-tarsai

Kapcsolódó cikkek

Lejtőn a Mészáros körüli tőzsdei birodalom, oligarchák feszültek egymásnak

O.L.K.T.

Molnár Zsolt passzívan leszek agresszív!

Rubóczki Tamás

Mága Zoltán akkora fideszes lett, hogy csak úgy ömlenek a százmilliók az ölébe!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!