Szájer József szerint az uniós diktatúrát meg kell tőrni!

Szájer József az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta:

A Fidesznek is le kellett mondania dolgokról, el kellett viselnie a méltánytalan kritikákat azért, hogy az Európai Néppárt egységes maradjon.

A Fidesz EP-képviselője szerint a Fidesz is tett kompromisszumokat, „eltűrték, hogy a fejükhöz vágtak olyan dolgokat, amik valótlanságok vagy méltánytalanok”.

Szájer úgy véli, az Európai Néppárt mindig nagyon toleráns volt a baloldal felé, és az olyan politikai erők felé, mint a lengyel vagy az olasz kormánypárt, nem lehetett nyitni.

Ezt a fajta baloldali diktatúrát, baloldali hegemóniát kell megtörni Európában, azzal, hogy az Európai Néppárt nyitottnak bizonyuljon, és erről vita van

– közölte.

A Fidesz EP-képviselője úgy látja, ha néhány párt kiválik az Európai Néppártból, az még nem jelent párszakadást, de van egy ideológiai vita, amit nekik kell lerendezniük.

olkt.hu/inforadio.hu

Kapcsolódó cikkek

A fatolvaj Tiborcz és az Orbán-család kezében a közbeszerzések

O.L.K.T.

Ujhelyi István kegyetlen videót osztott meg Deutsch Tamásról

O.L.K.T.

A bokszmeccs úgy kezdődött, hogy Soros visszaütött

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!