Szájer József: Manfred Weber és az Európai Néppárt is Soros kottájából játszik, úgy mint a bevándorláspárti erők!

Szerinte a magyar kormánynak a magyar és az európai polgárok védelme az első.

Bayer Show-ban Szájer József azt mondta, a Fidesz addig érdekelt az Európai Néppárt sikerében, amíg az eredményesen tudja alakítani Európa jövőjét. A Fidesz EP-képviselője (és bölcse) közölte: a kormánynak a magyar és európai polgárok védelme az első. Az Európai Néppártban néhányan nem szeretnék, ha a Fidesz május 26-a után is meghatározó erő lenne a pártcsaládban, mert már az EPP is Soros György kottájából játszik.

Nem mi kezdtünk el ugrálni, hanem néhány apró pártocska az európai néppárt perifériáján.

A Fidesz tisztában van identitásával, ennek megfelelően keres szövetségeseket – tette hozzá.

Nem valami szerelmi viszonyról van szó, hanem Magyarország érdekeiről. El tudja-e érni Magyarország európai szinten azt, amit akar, tudjuk-e mi kereszténydemokrata politikusok képviselni azt, amit a magyar emberek akarnak az európai színtéren?

Az EU lenézi az európaiakat, amikor ellenőrizetlenül beenged bárkit , ehhez csatlakozott Manfred Weber az EPP csúcsjelőltje, és az emberi jogokra hivatkozva nem tartja fontosnak a biztonságot – mondta Szájer József arról, hogy Budapesten fogtak el egy terrorizmussal gyanúsított szír férfit.

Az európai polgárok emberi jogai az elsődlegesek, az EP-képviselőinek elsősorban saját állampolgáraikat kell védeni azokkal szemben, akiknek különböző szervezetek, különféle mondvacsinált okokkal, különböző jogokat akarnak.

A saját gyilkosait ki az, aki képes finanszírozni? – tette fel a kérdést, majd jelezte, Európa jövőjét szerinte azért jelenti Közép-Európa, mert ezek az országok józanul gondolkodnak, két lábbal a földön állnak és reálisak a céljaik.

olkt.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

Szél Bernadett szerette volna megtudni, hány gyerek került állami gondozásba a kilakoltatások miatt, de egy belső levél szerint a hivatalok utasítást kaptak, hogy ne válaszoljanak neki

O.L.K.T.

Orbán megint nem szedi a pirulákat. Olvasd!

O.L.K.T.

Magyarországra jön a szélsőjobbos elítélt bűnöző!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!