Szabó Tímea: Pócs János húzzon el a közéletből!

0

Jegyezzük meg ezt az arcot! Ő Pócs János fideszes képviselő, aki roma alkalmazottját egy kazánba zárta, és megfenyegette, hogy felgyújtja, mert ivott egy fél decit. Nem hagyom annyiban a dolgot. A mai napon a következőket tettem:


1. Írásbeli kérdést tettem fel Orbán Viktornak, hogy személyesen kommentálja történteket, ill. nyilatkozzon, hogy maradhat-e Pócs parlamenti képviselő.
2. Levelet küldtem Kövér Lászlónak, hogy szólítsa fel Pócs Jánost lemondásra. Számtalanszor jogtalanul büntetett minket a házelnök, mert szerinte megsértettük a Ház tekintélyét. Nyilatkozzon, hogy ez szerinte emeli-e a Ház tekintélyét.
3. A 444.hu által leközölt videót angolul feliratoztuk, és megküldtük az Európai Néppárt vezetőinek. Gondolom, a Bölcsek Tanácsa el lesz ragadtatva a fideszes keresztényi mentalitástól.


Pócs János húzzon el a közéletből!

szerző. Szabó Tímea (Párbeszéd)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!