Szabó Tímea: Orbánék folytatják az egészségügy magánosítását és rombolását!

0

Orbánék folytatják az egészségügy magánosításának előkészítését.

Annyira jól meg vannak fizetve a kórházi dolgozók, hogy a Semmelweis Egyetem kancellárja letiltotta az év végi jutalmak kifizetését. Az előzetes egyeztetés nélküli intézkedéssel Szász Károly nem csak évtizedes szokásjogot, de a jogszabályt is megszegte.
Teljesen egyértelmű, hogy a kormány által erővel odarakott kancellár intézkedése is a betegellátás fizetőssé tételét készíti elő, amit egy törvénytervezettel nemsokára közpénzből fognak finanszírozni. Orbánék tudják, hogy nem lesz több szakember, aki elment, nem jön vissza, így a magánellátásba akarják átterelni az erőforrásokat, ahova már persze Orbán emberei bevásárolták magukat.
Lopakodva készül a betegellátás teljes fizetőssé tétele. Aki pedig nem tudja megfizetni, azoknak marad a szegénykórház szakember nélkül.

Nem hagyjuk!

 

forrás. Szabó Tímea (PM)

 

olkt.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!