Szabó Tímea felmosta a padlót Németh Szilárddal – Brutális videó!

A mai nap tagadhatatlanul legnagyobb híre nem más, mint a Párbeszéd harcias képviselőnőjének Szabó Tímeának az az ösztönös kifakadása, ahogyan helyre tette Németh Szilárdot a parlamentben.

A rezsibiztos minden jel szerint nincs tisztában sem a házszabállyal sem az elemi illemszabályokkal, ugyanis már egy óvodás is tudja, ha valaki beszél, szólásra emelkedett annak nem karattyolunk közbe a mondatába. Főleg nem a parlamentben.

Azonban a Fidesz ökle keményen póruljárt, ugyanis Szabó Tímeát nem arról lehetett megismerni, hogy megfutamodna, pláne nem a Németh-féle tahóságtól. Pedig nem akármilyen ügyben szólalt fel a fiatal képviselőasszony. Az Index számolt be róla, hogy a Duna alacsony vízállása tette láthatóvá, hogy a Dunába szivárgó talajvízzel az egykori óbudai gázgyár területe mellől veszélyes és rákkeltő anyagok szivárognak a folyóba.

Kulturált vita az Országgyűlésben? Ha Németh Szilárd ül melletted, akkor kicsi rá az esély. A fideszes politikus, még akkor is lelkesen védi Orbánt és a Dunába ömlő rákkeltő anyagokat, amikor nem nála van a szó. – írja közleményében a Párbeszéd.

Gyönyörű ez a videó, ahogyan a képviselőnő elhallgattatja a Fidesz öklét. Így még nem alázták le a Rezsibiztost 35 másodperc alatt:

Hallgasson már el..!!

Hallgasson már el..!!Kulturált vita az Országgyűlésben? Ha Németh Szilárd ül melletted, akkor kicsi rá az esély. A fideszes politikus, még akkor is lelkesen védi Orbánt és a Dunába ömlő rákkeltő anyagokat, amikor nem nála van a szó. ❎#Párbeszéd

Posted by Párbeszéd Magyarországért on Tuesday, 30 October 2018

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

KIDERÜLT: SOROS ÁLL ORBÁN MÖGÖTT!

O.L.K.T.

VÉGE!!!

O.L.K.T.

Manfred Weber lerántotta a leplet a Fidesz hazudozásairól!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!