Szabó Tímea: Borkainak börtönben a helye!

A Párbeszéd frakcióvezetője Szabó Tímea szerint szintén megkésettnek tartja Borkai Zsolt lemondását, mivel – mint azt Facebook-bejegyzésükben írták – már október 4-én világossá vált, hogy Borkai Zsolt méltatlan a győriek képviseletére, ehhez képest 33 nap késéssel lépte meg az elkerülhetetlent.

Majd folytatta:

“több mint egy hónapra volt szüksége az “álszent, korrupt fideszes világnak” arra, hogy felfogja, nem maradhat minden következmények nélkül.”

Szabó Tímea hangsúlyozta:

“Borkai Zsolt lemondásával ügye nem zárult le, a hatóságoknak folytatniuk kell a Párbeszéd és a többi ellenzéki párt által korábban már szorgalmazott büntetőeljárási nyomozást, ki kell deríteni, milyen bűncselekmények történtek Borkai háza táján, a természetesen a felelősségre vonás sem maradhat el.”

Majd hozzátette:

“az ellenzéki együttműködés mindent meg fog tenni azért, hogy Győr következő polgármestere egy átlátható, zöld, szolidáris várost építsen.”

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Ez nem volt szép Ferenc pápa! :D

O.L.K.T.

Polt Péter a nemzet leggyávább főügyésze.

O.L.K.T.

Rendkívüli nemzetbiztonsági bizottsági ülés!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!