Sűrűsödnek a pofonok a Fidesznek

0

Szombaton, a Jobb Nagykőrösért Egyesület fórumán jelentették be, hogy Zágráb Nándor, a Jobbik helyi elnöke, mint ellenzéki polgármesterjelölt mögé a Jobbikon túl, az MSZP-Párbeszéd, a DK, a Momentum, az LMP és a Mindenki Magyarországa Mozgalom is felsorakozott.

Az ellenzéki pártok abban is megegyeztek, hogy a Pest megyei város minden egyes választókerületében egyetlen közös jelöltet indítanak a Fidesz jelöltjével szemben a Jobb Nagykőrösért Egyesület színeiben. Ez azt jelenti, hogy az orbáni hatalom számára legkedvezőtlenebb „egy az egy ellen” indulást valósul meg immáron Nagykőrösön is.

Zágráb Nándor több, mint harminc éve él Nagykőrösön családjával. Eredetileg a nagykőrösi kosárlabdacsapat NB I-es játékosaként telepedett le a városban, majd a professzionális sportpályafutásának befejezése után kisvállalkozóként dolgozott otthonának választott városában. A jobbikos politikus 1998 óta képviselő Nagykőrös képviselő-testületében.
ForrásZsúrpubi

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!