Súlyos üzenet Orbán Viktornak!

“Te most épp Horvátországban nyaralsz. Remélem finom a konyha, kellemes a tenger és van klíma a szobában” – súlyos üzenet Orbánnak.

Stummer János, a Jobbik országgyűlési képviselője Facebookon üzent Orbán Viktornak, aki párt- és kormánytársaival egyetemben nem volt hajlandó részt venni a parlament pénteki rendkívüli ülésén, ahol a devizahitel-károsultak segítéséről és az ápolási díj emeléséről volt szó.

 

“Kedves Viktor,

nem tudom hallottad-e, de ma be kellett volna jönnöd a munkahelyedre. Én itt voltam, még most is itt ülök a teremben, innen írok most neked.
Úgy hallottam, te most épp Horvátországban nyaralsz. Remélem finom a konyha, kellemes a tenger és van klíma a szobában. Tudod, akik miatt neked ma itt kellett volna lenned, nem olyan szerencsések, mint te.
Azok, akik havi negyvenből látják el otthon sérült gyermeküket, nem a tenger gyümölcseit rendelik a lányaiknak a tengerparti étteremben, hanem épp valami leturmixolt pépet nyomnak le erővel leszorított gyerekük torkán, szondán keresztül. Ők azok, akiket ma is semmibe vettél.
Azok, akiket ezekben a napokban raknak utcára a végrehajtóid és a készenléti rendőreid, nem a klímás apartmant hiányolják, hanem az otthonukat. Ahonnan el lehet menni dolgozni, ahonnan el lehet vinni a gyereket szeptembertől iskolába. Ők azok, akiket ma is semmibe vettél.
Én miattuk jöttem be ma ide, de te nem voltál sehol, ezzel pedig semmibe vetted sok tízezer honfitársad. Lehet tiéd a fél ország, lehet tiéd akárhány magángép, akármilyen birodalom. A szememben ezért semmi ember vagy.

Gondolva rád sokat, Stummer János”

 

olkt.hu/Facebook


Kapcsolódó cikkek

Fidesz: Támadnak Soros migránsai!

Rubóczki Tamás

Tévedésből lehúzták nyolc szavazólapról a DK jelöltjét Komlón, de ez így marad, mert a lapok már az urnában vannak

Rubóczki Tamás

Szakszervezetek: Országos sztrájk!

Rubóczki Tamás

Hozzászólok