Stop Soros, Stop cimbalom! Nem engedték be őket a saját koncertjükre.

Fennakadt a face controlon a 100 Tagú Cigányzenekar, saját koncertjükre sem engedték be őket

A 100 Tagú Cigányzenekar kénytelen volt lemondani a koncertjét a Müpában, mert a tagok nem mentek át biztonsági szolgálat face controlján, be sem jutottak a koncertterembe.

A zenekar sajtósa szerint már a hangszerek bepakolásánál probléma volta, a fekete cimbalmot például indokolatlanul megalázták a művészbejárónál. Az együttes külön tragédiája, hogy mivel a tagok kint rekedtek, a rendőrség előállította őket a gyülekezési törvény megsértése miatt, így maximum előzetesben adhatnak koncertet.

Nem ez az első eset, hogy roma zenészeket nem engednek be egy szórakozóhelyre, de a főpolgármester óva int az általánosítástól.

„Nem beszélnék jelenségről, egyedi, elszigetelt esetekről van szó. Mohamed Fatimának azért játszották le a számát a Fröccsteraszon, hogy megmutassák neki: na ezért nem jöhetsz be! A 100 Tagú Cigányzenekar tagjai lógó, betűretlen ingben, mellényben meg különböző kalapokban próbáltak elvegyülni a kifinomult közönség között, a Parno Grasztban pedig romák vannak, ők azért nem mehettek be a Remixbe”

– magyarázta Tarlós István.

OLKT megjegyzés: Egyelőre itt még nem tartunk, de nagyon közel vagyunk ehhez és az efféle atrocitásokhoz Orbán gyűlölet-politikájának következtében.

A cikk persze nem valódi hír, csupán a Hírcsárda találó, remek ötlete, mely csöppet sem véletlen.

Eredetiben itt:http://hircsarda.hu/2019/06/08/fennakadt-a-face-controlon-a-100-tagu-ciganyzenekar-sajat-koncertjukre-sem-engedtek-be-oket/

 

Kapcsolódó cikkek

Kiszivárgott mi a Paks2-es sumákság!

Rubóczki Tamás

Azt mondja Orbán, “jól alakulnak a dolgok”!!

O.L.K.T.

Orbán már a volt kazah diktátor seggét is ny@lja! (Videó)

O.L.K.T.