Stephen Hawkingot is szexuális zaklatással vádolják

0

Amerikai lapértesülések szerint egy újabb nagyágyú bukhat bele az abúzusba, az utóbbi napokban több hölgy is azt állította, hogy a neves elméleti fizikus szexuálisan zaklatta őket.

Kedves olvasó!

Mielőtt még komolyan vennéd, felhívom a figyelmedet arra, hogy ez egy Hircsárdás , humoros írás.

Annyi sztárt megvádoltak az elmúlt időben azzal, hogy nőkkel bizalmaskodik, a fenekükre csap poénból, akár kedveskedésből és ajánlatokat tesz bizonyos szexuális dolgok kiteljesítésére.

Nyilván van komoly dolog is, ahol akár munkahely foroghat veszélybe, vagy hátrányos helyzetbe kerülhet nemteljesítés esetén, ha “nem áll kötélnek” a hölgy, de ilyen mindig is volt és mindigis lesz.

Idézni fogom a Hircsárda írását. Őszintén mondom, ezemn én becsikartam…és még most is röhögök.

Tehát:

A The Guardiannak megszólalt az egyik áldozat, aki műszaki karbantartóként dolgozott abban a szállodában, ahol Hawking rendszeresen megfordult. Elmondása szerint a fizikus azzal az ígérettel csalta a szobájába, hogy megmutatja neki a kvantum-színdinamika kvark-gluon plazmafázis színtöltésének ernyőződését a relativisztikus energiájú nehézion-ütközések konfrontációjában, ám a hölgynek csalódnia kellett.

 

„Ígéretekkel tele volt a padlás, aztán a szállodai szobába érve szembesültem a ténnyel, mire is gondolt a részecskék gyorsítása alatt. Mondtam, hogy köszönöm, de ez már nekem sok!” – nyilatkozta könnyeit nyeldesve az egyelőre neve elhallgatását kérő áldozat, aki hozzátette: Hawking hanghordozása és testbeszéde sem azt mutatta, hogy félni kelljen, pont ezért volt sokkoló a neves elméleti fizikus közeledése.

Hawking állítólag nem egyedül, hanem egy bűnszövetkezet tagjaként követte el az abúzusokat, ezért a kutató felelősségre vonásával valódi dominó-effektus indult el. Régóta pletykálnak társáról, a neves szónok és motivációs tréner, Nick Vujicic-ról is, aki egyes hírek szerint előadásai előtt, után és alatt is megkörnyékezett több gyanútlan nőt, akiknek állítólag kampóshárfás és kontrabasszustubás posztot ajánlott fel a Nem adom fel! zenekarban.

Szintén nehéz napok várhatnak Hawkingék másik tettestársára, a nők ezreit behálózó Blush Novelties művésznevű tapadókorongos dildóra is.”

 

Az eredeti cikket itt találjátok és még sok mát, amivel feldobhatod a hangulatodat:

http://hircsarda.hu/2018/01/10/stephen-hawkingot-is-szexualis-zaklatassa…

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!