Sosem látott, döbbenetes videó került elő az MTVA botrányról!

Eddig sosem publikált videófelvétel jutott el a 444-hez, ami az MTVA székházában készült december 17-én, miután több ellenzéki képviselő megpróbált bejutni a közmédiába, hogy beolvassák az emberek követeléseit.

A videót a “közmédia” egyik operatőre készítette, de az MTVA soha adta le. A “híradó” szerkesztői csak azokat a pillanatokat vágták ki belőle, amin Varju László DK-s képviselő egyedül, a földön fekve méltatlankodik.

Pedig az előzmények elképesztőek: az egyik gorilla ráül (!), hogy földre szorítsa Varjút, majd az összes végtagját megemelik, térddel a padlóhoz szorítják, felsőtestére rákulcsolnak, lábait ráncigálják, a képviselő többször kiabál közben.

Itt vannak a legdurvább részei a most előkerült felvételnek:

 

A hosszabb, 16 perces videót pedig itt találod.

A törvény szerint az országgyűlési képviselőket mentelmi jog illeti meg, illetve beléphetnek bármilyen közintézmény területére.

Ezek miatt teljesen világos, hogy az MTVA “biztonsági őrei” törvénytelenül léptek fel, amikor erőszakosan távolították el az ellenzéki politikusokat az épületből.

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Lévai Katalin körül szorul a hurok – a DK börtönt ígér a csaló kamupártoknak!

Rubóczki Tamás

Itt valami nagyon nincs rendben

O.L.K.T.

Itt kell lenned, hogy elhidd: Magyarországon már nem is kátyúk vannak, hanem itatók!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!