Sosem látott, döbbenetes videó került elő az MTVA botrányról!

Eddig sosem publikált videófelvétel jutott el a 444-hez, ami az MTVA székházában készült december 17-én, miután több ellenzéki képviselő megpróbált bejutni a közmédiába, hogy beolvassák az emberek követeléseit.

A videót a “közmédia” egyik operatőre készítette, de az MTVA soha adta le. A “híradó” szerkesztői csak azokat a pillanatokat vágták ki belőle, amin Varju László DK-s képviselő egyedül, a földön fekve méltatlankodik.

Pedig az előzmények elképesztőek: az egyik gorilla ráül (!), hogy földre szorítsa Varjút, majd az összes végtagját megemelik, térddel a padlóhoz szorítják, felsőtestére rákulcsolnak, lábait ráncigálják, a képviselő többször kiabál közben.

Itt vannak a legdurvább részei a most előkerült felvételnek:

 

A hosszabb, 16 perces videót pedig itt találod.

A törvény szerint az országgyűlési képviselőket mentelmi jog illeti meg, illetve beléphetnek bármilyen közintézmény területére.

Ezek miatt teljesen világos, hogy az MTVA “biztonsági őrei” törvénytelenül léptek fel, amikor erőszakosan távolították el az ellenzéki politikusokat az épületből.

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Tiborcz és Szerbia!

O.L.K.T.

Vajna Tímea sok boldogságot és bő gyermekáldást kíván Andynek .

O.L.K.T.

Hajdu Nóra: Tud-e magyarázatot adni Orbán arra, miért szavazott az Európai Unióban dolgozó magyar munkavállalók érdekei ellen?

Rubóczki Tamás

Hozzászólok