Sokkoló: mégsem fociznak jobban a 2Rule meztől!

A Football Benchmark (FB) elemzőcég új tanulmánya szerint mégsem növeli az NB1 színvonalát a Mészáros Lőrinc cége által kifejlesztett csodamez.

„Rengeteg faktort vizsgáltunk, leginkább azt, hogy a meccseket látva mennyire szeretne inkább bhut jolokia paprikakrémet kenni a szemgolyóira az, aki véletlenül megtekinti őket”

– áll a FB által kiadott sajtóközleményben. A cég szerint hiába a marketing,

„Mészáros Lőrinc minden másodpercben nyertes szellemiségét nem sikerült beleszőni az egyébként 100% műanyag mezekbe”.

Az elemzőcég szakértői reprezentatív minta alapján dolgoztak, 42 percet sikerült megtekinteniük a PAFC – DVTK meccsből, ezután ketten kórházba kerültek, további három kollégájuk pedig egyszerűen csak Szibériába vándorolt egy szebb élet reményében. A tanulmányról így őket nem tudtuk megkérdezni, sikerült viszont elérnünk a Puskás Akadémia vezetőedzőjét.

„A kettős terhelés miatt lehet ez az egész, a fiúknak egyszerre kell pólót és nadrágot is viselnie, ez egy laikus számára könnyűnek tűnhet, de biztosíthatok mindenkit, alapjában meghatározza a pályán nyújtott teljesítményt. Pláne így, a szezon elején, amikor még mindenkiben benne van a nyaralási fáradtság. Az is hozzátartozik a képhez, hogy Orbán Viktor az egyetlen, aki képes megvédeni a keresztény Európát”

– indokolta csapata eddigi eredményeit és a vadiúj trafiküzlet-hálózatát Benczés Miklós.
A 2Rule tervei szerint egyébként októbertől felcsúti kisvasutat is mezbe öltöztetnék, „természetesen 2Lajdonomból”.

A hír egyébként álhír.

 

olkt.hu/Hírcsárda


Kapcsolódó cikkek

5 rendkívüli Orbán Viktor vicc.

Rubóczki Tamás

Meghal Orbán Viktor és menne már a mennyországba

O.L.K.T.

Popzenészek csicskultak be a NER-nek

Rubóczki Tamás